Mačva protiv Proletera, ulaz besplatan

Vek nakon odigrane prve utakmice u istoriji kluba

Fudbaleri Mačve u subotu na svom terenu sastaju se sa Proleterom iz Novog Sada, vek nakon što je klub koji krase crveno- crne boje odigrao svoju prvu utakmicu. Susret u devetom kolu Super lige počinje  u 20 sati, a povodom značajnog jubileja, uprava je za posetioce besplatno otvorila kapije stadiona.

Šef struke Dragan Aničić ističe da u ovom trenutku za Mačvu nema lakih protivnika.

-Očekujem izuzetno tešku utakmicu. Ekipa Proletera se pojačala u poslednjih nekoliko nedelja, doveli su izuzetno iskusnog igrača Jovanovića, imaju Čolovića, Milosavljeva, Novakovića, od kojih takođe preti opasnost. Jedino mogu da obećam da će ekipa biti maksimalno borbena, kao i na prethodnoj utakmici i nadam se da će to biti dovoljno da zabeležimo pobedu posle dužeg vremena. Trijumf bi nas učinio smirenijim pred utakmice koje slede- podvlači Aničić.

Želja prvotimca Miloša Adamovića je da na veliki praznik i važan jubilej kluba navijače obraduju pobedom.

-Nije mala stvar da jedan klub obeležava 100 godina postojanja, to je veoma značajno i za Mačvu i za grad Šabac i igrači su svesni te činjenice. To je motiv više da svi damo 200 posto mogućnosti na terenu, da uzmemo tri boda i zabeležimo dugo željenu pobedu na domaćem terenu. Pokazali smo na prošloj utakmici na gostovanju TSC-u da možemo da igramo takmičarski fudbal i verujem da ćemo ako tako nastavimo slaviti u ovoj. Pozivam navijače da ispune tribine u što većem broju i da nam pomognu da imamo razlog za duplo slavlje- poručio je Adamović.

U prostorijama kluba, na dan utakmice, biće obeležena i krsna slava kluba- Mala Gospojina.

D.D.

Exit mobile version