Ko crta metu na čelu porodici Anđelić iz Šapca?

Saopštenje GrO Dveri Šabac

U poslednje dve sedmice, porodica predsednika gradskog odbora Dveri iz Šapca, Aleksandra Anđelića, nalazi se pod ogromnim pritiskom kako policije, tako i NN lica. Maloletnom sinu Aleksandra i Snežane Anđelić direktno stavljaju metu na čelo.

Nakon što je pre dve nedelje policija neosnovano i protivzakonito dolazila u kuću porodice Anđelić kako bi ih upozorila da ne remete javni red i mir na protestima, sinoć je Šabac bio preplavljen lecima u kome se maloletni sin Aleksandra i Snežane Anđelić označava kao kriminalac. Pored njega, na lecima su označeni i advokat Aleksandar Mijailović i novinarka Isidora Kovačević. Srpski pokret Dveri zahteva hitnu reakciju republičkih organa vlasti, jer šabačka policija neće reagovati i otkriti počinioce, s obzirom da je pokazala veoma intenzivnu saradnju sa SNS batinašima prilikom protesta i blokade puta u Šapcu. Takođe, zbog zloupotrebe fotografije maloletnika i neovlašćenog objavljivanje iste, kao i povrede privatnosti i ljudskog integriteta, roditelji maloletnika će podneti krivičnu prijavu protiv počinioca ovog krivičnog dela.

U Šapcu se građani međusobno poznaju i dobro znaju ko su kriminalci i batinaši, a ko uzorni građani i opozicioni aktivisti. Iza prvih, kao i mnogim gradovima stoji SNS, a drugi su građani koji misle svojom glavom.
Dveri neće dozvoliti da ove gnusne laži prođu neopaženo, a garantujemo da će njihovi autori i izvršitelji kad tad odgovarati pred zakonom.

 

Exit mobile version