Jazaki i narednih petnaest godina u Šapcu

Predstavnike menadžmenta “Jazakija”, najveće kompanije koja posluje na teritoriji grada Šapca, ugostio je, u Dunjića kući, Aleksandar Pajić. Tema sastanka bili su planovi u “Jazakiju” u narednom periodu.

– Čuli smo dobre vesti. Kompanija “Jazaki” ima ugovor sa “Mercedesom” do 2023. godine, a plan im je da taj ugovor prošire do 2030. Interes im je da u gradu Šapcu posluju narednih petnaest godina i to je siguran posao za preko tri hiljade naših sugrađana, izjavio je Pajić.

Kompanija „Jazaki“ planira proširenje na teritoriji grada Šapca, ali će o tome, na osnovu ispitivanja tržišta i zainteresovanosti kupaca, odlučiti u narednih godinu dana.

– Postoje dugoročni planovi, i mi smo zainteresovani kao Grad da kompanija „Jazaki“ ima maksimalno dobre uslove, kako bi naši sugrađani imali siguran posao i bili zadovoljni, dodao je Pajić.

Što se tiče poštovanja propisanih mera, Pajić je istakao da zaposleni u „Jazakiju“ striktno poštuju sve epidemiološke mere.

– Cilj kompanije je da svaki radnik bude zaštićen na svom radnom mestu. Sada je proizvodnja vraćena u pun kapacitet. Nadamo se da će ova dešavanja sa pandemijom brzo proći i da će zaposleni moći normalno da funkcionišu na svojim radnim mestima, kazao je  Pajić.

Sastanku su prisustvovali i Turgut Korkut, generalni menadžer fabrike „Jazaki“, Blaža Knežević, Vladimir Mićić, Živan Bajić, član Gradskog veća zadužen za privredu, Nenad Ikonić, regionalni menadžer za bezbednost „Jazakija“ i Nemanja Đurđević, predstavnik ljudskih resursa u „Jazakiju“.

Exit mobile version