Iza nas stoje dela

 

Koalicija „Ivica Dačić – Socijalistička partija Srbije, Jedinstvena Srbija, Komunistička partija“

 

Predstavnici koalicije „Ivica Dačić – Socijalistička partija Srbije, Jedinstvena Srbija, Komunistička partija“ organizovali su u utorak konferenciju za novinare na kojoj je bilo reči o dosadašnjim predizbornim aktivnostima stranke i očekivanjima od predstojećih izbora.

Dr Saša Filipović, predsednik zdravstvenog odbora SPS-a i zamenik šefa Izbornog štaba, ocenio je da je kampanja koalicije fer i korektna, pristojna i civilizovana, te da nije zasnovana na pritiscima i ometanju građana putem okretanja njihovih telefona.

-Mi smo zadovoljni kampanjom i očekujemo da će naša koalicija imati dvocifren rezultat. Članovi i simpatizeri SPS-a zainteresovani su za skupove i tribine naše koalicije. Našu izbornu kampanju do kraja ćemo bazirati na programskim načelima socijalne pravde, jednakosti i zapošljavanja mladih ljudi, podizanju privrednih kapaciteta i razvoju poljoprivrede. Očekujemo da ćemo posle izbora biti značajan partner vlasti, kako u našem gradu, tako i u Republici Srbiji- naveo je dr Filipović.

Predsednik GO Jedinstvene Srbije Slaviša Kostadinović je rekao da su članovi koalicije u proteklom periodu pokušali da u svakodnevnom razgovoru sa sugrađanima na organizovanim tribinama prezentuju osnovna programska načela koalicije kako na republičkom, tako i na lokalnom nivou.

-Mogu da istaknem da, za razliku od ostalih, kao što su rekli šefovi naše koalicije Ivica Dačić i Dragan Marković Palma, iza nas stoje dela. Vi imate konkretan primer vođenja lokalne samouprave u gradovima gde je naša koalicija na vlasti. Tamo se mladi stvarno zapošljavaju, popunjavaju se industrijske zone, bračni drugovi u roku od petnaest dana dobijaju zaposlenje, vodi se briga o socijalno ugroženima, vodi se briga o penzionerima i to se na izborima potvrđuje od strane građana, pa tako očekujemo da ćemo i u Šapcu dobiti dvocifreni broj odbornika – naveo je Kostadinović i pozvao građane da podrže koaliciju čiji je član na predstojećim izborima, na oba nivoa.

Jovan Ilić iz Komunističke partije je istakao da se ta partija zalaže da se vrati dostojanstvo običnom čoveku i građaninu, kao i da se omogući besplatno zdravstvo i školstvo, te da će se truditi da opravdaju ukazano poverenje sugrađana.

D.D

Exit mobile version