Gojko Lazarev oslobođen svih optužbi

PRAVDA JE SPORA ALI DOSTIŽNA

Gojko Lazarev, bivši predsednik Višeg suda u Šapcu, koji je bio teatralno uhapšen od strane režima Aleksandra Vučića, i smenjen zbog navodne umešanosti u sumnjive rabote, danas je oslobođen po svim tačkama optužnice od strane Višeg suda u Beogradu pred kojim se ovaj proces vodio.

Oslobađajuća presuda je velika satisfakcija za sudiju Gojka Lazareva, za njegovu porodicu i prijatelje uz nadu da će svi učesnici u ovoj političkoj ujdurmi koja je vođena protiv njega morati da odgovaraju. Pre svega država Srbija ali i oni koji su ga teatralno i besramno hapsili i medijski razapinjali optužujući ga za kojekakve sumnjive i kriminalne radnje.

Ono što su „Podrinske“ i ranije pisale sad se potvrdilo. Proces protiv Gojka Lazareva je montiran politički proces jer, očito, da on nije bio po volji raznih političkih klanova i interesnih grupa koje vladaju srpskim pravosuđem.

Pravda je spora ali dostižna i nakon mnogo godina pravosudne golgote i dana provedenih u pritvoru sudija Gojko Lazarev je oslobođen svih optužbi čime je dokazao da je častan čovek.

Exit mobile version