FK “Mačva“ u plej aut-u

“Mačva” će nastupati u plej aut-u Prve lige Srbije i biti u borbi za opstanak u narednih sedam kola. Bila je minimalna šansa da se Šapčani u poslednjem kolu izbore za plej of, no niti su se drugi rezultati poklopili, niti je i “Mačva” pobedila “Mladost”. Bilo je 0:0 u Šapcu.

Miloš Adamović, kapiten ovog kluba istakao je da je “Mačva” imala tešku sezonu kao i da je ekipa nova odnosna podmlađena.

“Na početku sezone beležili smo sjajne rezultate te je moguće da se ekipa “ušuškala” na dobroj poziciji na tabeli i opustila. Kako je sezona odmicala, igrači su bili sve umorniji te je i to uticalo na rezultat. Ekipa je očekivala da će laganim tempom stići do plej of-a međutim to se nije dogodilo.”

Na kraju “Mačva” je zauzela 9. poziciji sa 39 bodova. Plej aut donosi realnost borbe za opstanak i trenutno „crveno-crni“ imaju četiri boda više od prve ekipe u zoni ispadanja, tima beogradskog “Grafičara”.

Prema propozicijama, u prvom kolu plej auta “Mačva” dočekuje “Timok” već u subotu a za ovu ekipu Adamović ističe da je sjajna kao i da je pred “Mačvom” težak posao no Šapčani će dati sve od sebe za pobedu.

A.Giner

 

Exit mobile version