Evo vam, u centar!

1

LIČNI STAV: Hanibal Kovač

Covid će hvala Bogu proći. Kada će to biti, ne znamo i nismo proroci. U svakom slučaju moraćemo da se vratimo normalnom životu i da nastavimo tamo gde smo stali. Lično, ako mene pitate, u svojim pisanijima sam stao kod krađe izbora u Šapcu, tvrdeći da su oni pokradeni, pri tome argumentacija mojih tvrdnji je takva, da nema nejasnoća, već sve dokaz do dokaza. Šabačkom Osnovnom tužilaštvu, podneli smo krivične prijave, koje izgleda niko nije shvatio za ozbiljno, pa su tužioci u sadejstvu sa policijom, kao počeli nešto da rade. Međutim, kada su shvatili da te prijave i nisu baš tako naivne, stigla je direktiva „od gore“, da se istraga obustavi i da vreme i zaborav učine svoje. Bitange i lopovi su me ismevali na društvenim mrežama i u medijima u kojima „drže banku“, da sam budala i da ne znam šta govorim. Kada sam nastavio sa argumentovanim tvrdnjama, svi su se naglo ućutali. Dakle, opet ponavljam, da su izbori u Šapcu pokradeni i da je sramota što kompletno nisu oboreni, jer je kriminal, izborni, u Šapcu dostigao razmere identične onim koje su nedavno izveli Vučić u Srbiji a Lukašenko u Belorusiji. U Šabačkim izbornim kutijama, našlo se više hiljada falsifikovanih glasačkih listića, koji se po boji, odnosno nijansi boje, drastično razlikuju od onih koje je propisala Gradska izborna komisija. Ni sam SNS u Šapcu nije verovao da će u tolikoj meri pokrasti izbore, pa su za svaki slučaj imali plan B, da oni obaraju izbore, ukoliko rezultat ne bude povoljan po njih. Upravo bi oni pokrenuli ovu priču o falsifikovanim listićima, optuživši Zelenovića i ostale, da su probali da ukradu izbore. Svi članovi SNS-a u Gradskoj izbornoj komisiji su bili izrazito protiv, da se po mojoj i Ivanovoj prijavi utvrđuje falsifikat tj. raznobojnost glasačkih listića. Ja vama sada kažem, prvi put, da se više hiljada falsifikovanih listića nalazi u zapečaćenim džakovima i to pod rednim brojevima: 4, 5, 9, 12, 13, 28, 47, 56, 63, 82, 89… Dakle, u 12 džakova, koje sam naveo, nalazi se više hiljada lažnih gladačkih listića, koje je neko ubacio a koji se razlikuju, golim okom vidljivo, po boji i strukturi papira. Jasna je stvar, da šabačko tužilaštvo nekoga želi da zaštiti i da se o ovome, ne talasa mnogo u javnosti! Jasno je da, ukoliko se ovo dokaže, kompletni lokalni izbori u Šapcu moraju da se ponove. Evo, neka me Vučić demantuje ili ministar policije i neka kažu da li lažem. A ako ti ljudi iole imaju časti i sigurni su u svoju regularnu pobedu, zašto ne kažu „jeste, ima raznobojnih listića i to mnogo, idemo sve ispočetka“. Ali, nit’ je Vučić pošten, Stefanović još manje a o ovim lokalnim SNS bitangama da i ne govorim!

P.S.

Ovo ćemo isterati do kraja, pa makar više ništa i ne pisao… Džukele falsifikatorske i lopovske!

Facebook komentari

Discussion1 коментар

  1. Evo i tebi malo u centar tvog centra da se precepi igla ili špric ili čime si već utripovao da si pogodio nekakav centar:

    – Citiram te „Ni sam SNS u Šapcu nije verovao da će u tolikoj meri pokrasti izbore, pa su za svaki slučaj imali plan B, da oni obaraju izbore, ukoliko rezultat ne bude povoljan po njih. Upravo bi oni pokrenuli ovu priču o falsifikovanim listićima, optuživši Zelenovića i ostale, da su probali da ukradu izbore.“

    Dakle, šareni listići su nešto… što si samo ti negde video… a što će samo policija imati, a možda nestane kod policije… A možda te listiće SNS upotrebi da.. čekaj… šarene listiće falsfikovane na kojima je zaokružen SNS će sam SNS da upotrebi da obori izbore… Tvrdeći lažno da su Zelenovićevi poturili falsifikovane listiće – na kojima su pozaokruživali SNS?! Izvini, ali ovo jedino ako imaš dovoljno toga što ti uzimaš pa da podeliš svim sudovima i većima, pa da razumeju šta si hteo ovim da kažeš.

    Na sud i u javnost i u medije se ide čiste glave, sa jasnim dokazima i činjenicama, ne sa narkomanskim trabunjarijama koje „čist“ mozak ne može da pojmi. Nije ni čudo da nijedan sud ne može da vas shvati ozbiljno, i nije čudo da je i ono malo neprodatih duša počelo gubiti veru i prestajati da glasa za lokalnu vlast koju medijski i pravno podržavajau i predstavljaju kojekakvi narkomani i mutavi picopevci.

Leave A Reply