Dostavljanje prijava za učešće na seoskim igrama Sportskog Saveza Srbije

Gradski nivo takmičenja na kojem će učestvovati seoske mesne zajednice sa teritorije Grada Šapca, održaće se u nedelju, 26. juna na otvorenim terenima za male sportove OŠ “Stojan Novaković” na Letnjikovcu.

Pravo učešća kao takmičar ima svako lice koje ima najmanje 15 godina a koje je rođeno ili ima prijavljeno prebivalište na teritoriji Šapca uz obavezan lekarski pregled. Ekipa treba da se sastoji od 20 takmičara od kojih je minimum 5 takmičara ženskog pola a svaka ekipa dobija majice od Sportskog saveza Srbije u kojima se takmiči.

Takmičenje je u 11 disciplina i to su:

  1. Bacanje kamena sa ramena
  2. Nadvlačenje konopca
  3. Nadvlačenje štapa
  4. Obaranje ruke
  5. Odbojka
  6. Poligon
  7. Rvanje
  8. Skakanje u džaku
  9. Skok u dalj iz mesta
  10. Fudbal
  11. Šah

Za osvojeno prvo, drugo i treće mesto Sportski savez Srbije dodeliće ekipama pehare i sportske rekvizite a Sportski savez Šapca medalje za tri prvoplasirana takmičara u pojedinačnim i ekipnim disciplinama.

Učešće je besplatno a za sve takmičare obezbeđen je jedan obrok dok je posedovanje uverenja o obavljenom lekarskom pregledu obavezno. Prijave ekipa mogu se dostaviti do petka, 29. aprila na adresi Miloša Obilića br.2, zgrada Sokolskog doma, kancelarija br.3.

Za sva dodatna pitanja i informacije, na raspolaganju je Miloš Mitrović, koordinator na navedeni broj telefona – 066/349-974.

A.Giner

Exit mobile version