Da li se Srnić predao policiji?

Prema nezvaničnim informacijama do kojih su došle „Podrinske“, Čedomir Srnić koji je pre dve večeri na Starom gradu napao maloletnu devojčicu K.K, koju je udario u predelu glave staklenom flašom prišavši joj s leđa, predao se večeras policiji.

Pokušali smo da dobijemo i zvaničnu informaciju iz Policijske uprave Šabac, ali oni ne žele da se jave na telefonske pozive novinara Podrinskih. Očekujemo saopštenje zvaničnih institucija i potvrdu ovih navoda.

U međuvremenu, građani Šapca na društvenim mrežama pozivaju na protest sutra ispred zgrade Policijske uprave Šabac u pešačkoj zoni u 13 časove. Na protestu će okupljeni zahtevati od nadležnih da budu procesuirani i za svoja krivična dela da odgovaraju svi oni koji su na mostu čekićima, motkama i šipkama tukli Šapčane i gazili ih radnom mašinom, svi oni koji su delili, organizovali, štampali i naložili da se grad oblepi poternicama za maloletnikom, novinarkom i advokatom uz obećanu nagradu i svi oni koji su prethodnih nedelja naneli lakše ili teže telesne povrede njihovim sugrađanima. Slučaj maloletne K.K. potresao je celu Srbiju, te se očekuje dolazak i ljudi iz drugih krajeva zemlje.

Exit mobile version