ČUVARI „DOSTOJANSTVA“ GRADA

ZAŠTO POLICIJA NE REAGUJE?

Članovi Srpske napredne stranke upali su, skoro u isto vreme, u zgradu Opštine Paraćin i u zgradu Istorijskog arhiva u Šapcu u kojoj se nalazi kabinet gradonačelnika Zelenovića.

Po rečima dr Aleksandra Pajica šabački naprednjaci su se na ovaj čin odlučili kako bi očuvali dostojanstvo grada Šapca koji gradonačelnik Šapca, Zelenović, toliko unižava, iz nedelje u nedelju, po Beogradu upadajući sa „testerašima“ i vodeći računa da bude što bliže Đilasu, Jeremiću i Obradoviću želeći da nasilno promene vlast u Srbiji.

– Mi želimo da ovaj grad ima jednu ozbiljnu i odgovornu vlast koja će pokazati da svi imaju pravo da kažu, da svi imaju pravo da izraze svoje mišljenje a ne da se nasilno pokušava promena bilo koje vlasti – dodao je dr Pajić.

Svako ko malo ume da misli shvatiće da je ovaj akt, koji su učinili šabački naprednjaci, u suštoj suprotnosti od onoga što govori njihov predsednik Aleksandar Vučić. A to je da se vlast osvaja na izborima i da su upadi u državne institucije protivzakonite i da će policija na sve upade pravovremeno reagovati.

Ostaje nejasno zašto policija već nije reagovala ali i da li ovaj čin ima bilo kakve veze sa današnjom posetom ministra policije dr Nebojše Stefanovića.

Takođe, ostaje nejasno i to da li jedna pravila važe za pripadnike naroda i opozicije a druga za naprednjake…

Ivan Kovačević

Exit mobile version