Čukarički dočekuje šabačku Mačvu

U trećem kolu Super lige Srbije

U trećem kolu Super lige Srbije fudbaleri Mačve sastaju se u petak sa ekipom Čukaričkog u Beogradu od 20 sati, a utakmicu će direktno prenositi Televizija Arena sport. Šef stručnog štaba crveno- crnih Dragan Aničić povukao je da je pred Šapčanima jedna u nizu teških utakmica. 

-Posle Spartaka i Napretka, pred nama je još teži rival. Ekipa Čukaričkog, posle Zvezde i Partizana, u organizacionom i finansijskom smislu najbolje stoji. Po igračkom kadru je možda ove godine Crvena zvezda najjača, ali je Čukarički možda i druga ekipa po kvalitetu. Očekuje nas jako težak posao, oni su favoriti, jer imaju dosta igrača koji dugo igraju Super ligu. Znam kako se može pobediti Čukarički i to nije nimalo lako. Verujem u svoje igrače i ako oni budu verovali u sebe koliko ja verujem u njih, možemo da očekujemo povoljan rezultat. Pokušaćemo da protivniku nametnemo naš stil igre, a ishod će zavisiti od toga u kojoj meri to budemo uspeli- naveo je Aničić.

Prvotimac Nenad Gavrić istakao je da je Čukarički odličan tim, sa mnogo kvalitetnih pojedinaca.

-Puškarić, Bojić, Bogosavac, Docić su odlični igrači, ali uz dobru analizu videćemo i mane i vrline ekipe Čukaričkog. Očekujemo dobru utakmicu i nadam se da ćemo u Šabac doneti bodove- rekao je Gavrić.

Miodrag Gemović je poručio da je cela ekipa motivisana da zabeleži pobedu, uprkos tome što pred sobom ima ozbiljnog protivnika.

-Dobili smo dodatno samopouzdanje nakon pobede nad ekipom Napretka, naravno da ćemo dati sve od sebe da nastavimo dobre rezultate. Očekuje nas težak meč, ali potrudićemo se maksimalno da uzmemo sva tri boda- istakao je Gemović.

Iz uprave kluba obaveštavaju navijače da će se sezonske karte prodavati do 10. avgusta. Sledeći protivnik crveno- crnih na domaćem terenu je Vojvodina.

D.D.

Exit mobile version