Čemu služe telefoni na koje se niko ne javlja?!

Siguran sam da se gotovo svima desilo da im je baš potrebna informacija, a da se na telefon niko ne javlja…

Dok nisam postao redovan pacijent, pa nisam ni išao kod doktora, ni slutio nisam kakva je to komplikacija… Pozovem da proverim kad mi radi izabrani lekar ili neki drugi i da zakažem pregled, logično je da se niko ne javi. Sledeći dan odem, najčešće, da uzmem uput ili da mi se propiše terapija…. gužva neviđena, stojim u redu i čekam, telefon zvoni, sestra se ne javlja jer je pred šalterom haos… ako se javi odmah krene gundjanje „samo priča, a mi čekamo“… Nije im lako, kako svima biti dobar…

Odem da mi vade krv, gužva da ti se smuči život, vratim se kući, doći ću sutra i tako se plašim igle…

Očigledno je da niti su krivi pacijenti, niti osoblje koje radi i do toaleta ne stignu da odu, odgovornost snosi onaj ko ne ume da organizuje posao, a prima kud i kamo veću platu od malobrojnog osoblja koje savršeno radi svoj posao.

Za početak, stavite neke od stranački zaposlenih, a besposlenih da se javljaju na telefon, a i krv bi mogla da se vadi u dve smene ili bar celu prvu, a ne samo do 10h, samo bih Vas molio, NEMOJTE KRV DA NAM VADE STRANAČKI AKTIVISTI, VEĆ NEKO KO JE STRUČANI, DOVOLjNO NAM VLAST PIJE KRV.

Zoran-Rendža Gvozdenović 

Exit mobile version