CAPITOL PARK ŠABAC PROSLAVLJ ČETVRTI ROĐENDAN UZ OTVARANJE PRODAVNICA H&M I NEFA

ŠABAC, 19. Aprila, 2018. – Capitol Park Šabac, prvi ritejl park u Šapcu, obeležava danas svoj četvrti rođendan uz otvaranje dve nove prodavnice – svetski poznatog modnog brenda H&M, kao i novog salona nameštaja Nefa. Redovi posetilaca formirali su se od ranih jutarnjih sati ispred ulaza u nove prodavnice.

Direktor kompanije Poseidon Group u Srbiji Džejms Gan ističe važnost razumevanja potreba potrošača u ritejl sektoru: “Osluškivanjem potreba naših posetilaca prilagođavali smo način poslovanja, usluge i miks brendova u Capitol Parku Šabac tokom protekle četiri godine. Ponosni smo što je H&M kao jedan od najpoznatijih modnih brendova današnjice postao deo našeg centra, kao i na činjenicu da novi brendovi na tržištu kao što je Nefa prepoznaju kvalitet poslovanja Capitol Parka.”

Zakupci u Capitol Parku Šabac:

H & M, Nefa, JYSK, Obuća Metro, N Sport, LC Waikiki, Terranova, C&A, Sport Vision, New Yorker, Deichmann, Takko, Tempo, Đak Sport i Glamour Café.

Pored rođendanskih popusta u svim prodavnicama, posetioci će uživati u celodnevnom zabavnom programu za decu i odrasle, a od 18.30 h u koncertima Abba Real Tribute benda i Sare Jo. Rođendansko slavlje Capitol Parka Šabac nastavlja se u subotu uz poznati šoping događaj “Veče kupovine i dobre zabave” sa početkom u 17 h.

„Poseidon Group“

„Poseidon  Property“ je ogranak  firme „Poseidon Group“, sa sedištem u Velikoj Britaniji, koji se bavi upravljanjem, razvojem i investicijama u maloprodaji, poslovnom prostoru, stambenom i turističkom sektoru sa naglaskom na ritejl sektor. Trenutna vrednost projekata firme „Poseidon Group“ iznosi 1,2 milijarde eura, a portfolio čini više od 60.000m2 izgrađenih ritejl parkova, 36.000m2 supermarketa i više od 400 stambenih objekata u planiranju i izgradnji.

Exit mobile version