Božidar Katić predsednik Gradskog odbora POKS-a

Saopštenje

Juče je za članove Pokreta obnove Kraljevine Srbije u Šapcu bio izborni dan. U skladu sa pravilima stranke, birali su članovi, neposredno, tajnim glasanjem novog predsednika Gradskog odbora POKS-a u Šapcu.  Izborni dan protekao je u najboljem redu i nije bilo problema. Od upisanih 253 člana glasalo je 136, te je Izborna komisija konstatovala da je izborni dan uspešno sproveden. Za predsednika GrO POKS-a Šabac izabran je, jednoglasno, Božidar Katić, diplomirani pravnik iz Šapca, sa osvojenih svih 136 glasova.

Na ovom izbornom mestu, u svom gradu danas je glasao i zamenik predsednika POKS-a, narodni poslanik Dušan Radosavljević.

„Najpre bih želeo da se zahvalima svima koji su danas odvojili svoje vreme i učinili da ovaj Izborni dan uspe. Pokazali smo danas da je Pokret obnove Kraljevine Srbije ozbiljna organizacija, sa razvijenom i snanžnom infrastrukturom. Sada nam sledi organizacija mesnih odbora iz kojih će nastati novi Gradski odbor sastavljen od najboljih i najvrednijih monarhista u našem gradu.

– Ovo danas je i pokazatelj onoga što pričamo već par meseci, ali nisam siguran da su nas svi shvatili: POKS u Šapcu, na ovom tradicionalno monarhističkom terenu nije tu da se bori za par mesta u gradskoj skupštini, mi smo tu da promenimo sliku našeg grada u potpunosti. Šabac zaslužuje ozbiljnu, domaćinsku i odgovornu upravu. Zaslužuje da bude čist, da raste i da se razvija na način koji će Šapčanima pružiti priliku da uživaju u svim prednostima grada koji se prostire od slavne planine Cer do dve velike reke na koje izlazi: Savu i Drinu, sa prelepim naseljem – prvom evropskom varoši  u Srbiji – izjavio je novi predsednik GrO Pokreta obnove Kraljevine Srbije, Božidar Katić.

Exit mobile version