Besplatno elektronsko izdanje „Podrinskih novina“

Poštovani čitaoci,

vlast potpuno kontroliše medije a informacije koje građani dobijaju su samo one koje potiču iz kabineta predsednika države. Nažalost te informacije su, uglavno, neistinite, iskrivljine i spinovane. Šabac je ovih dana došao u žižu javnosti po vandalizmu koji se, za vreme protesta, dogodio na Novom mostu.

Verujem da ste se i Vi, u odsustvu pravih informacija, zapitali šta se to tamo stvarno dogodilo i ko je u tome sve učestvovao.

Mlada redakcija „Podrinskih novina“ pokušala je da taj događaj predstavi onako kakav on zaista jeste. Sa skoro svim akterima koji su u njemu učestvovali (kompletno rukovodstvo grada i osobe sa druge strane zakona protiv običnih građana) i koje smo, zbog ograničenog broja strana, mogli da prikažemo. To se drastično razlikuje od zvaničnih saopštenja predsednika države, njegovih medija i „političkih analitičara“.

Zato želimo da ove informacije podelimo sa Vama i da Vam pružimo mogućnost da sagledate i drugu stranu „istine“. Pa da sami donesete svoj sud. Jer, u Šapcu je, prošle subote, najavljen građanski rat (naš strah proistekao iz onoga što smo tada videli).

A da bi smo to što smo zabeležili mogli da podelimo sa što većim brojem ljudi nudimo da Vam besplatno pošaljemo elektronsko izdanje jučerašnjeg broja „Podrinskih novina“.

Dovoljno je samo da nam na naš Email info@podrinske.com pošaljete zahtev.

Srdačan pozdrav

Redakcija „Podrinskih novina“

Exit mobile version