Vučiću pukla kampanja

2

 LIČNI STAV: HANIBAL KOVAČ

Shvatio premijer i potencijalni predsednik vaskolike Srbije da mu kampanja za  „prešjednika“ ode u tri lepe materine, da ne kažem pizde! Kada je video kuda taj ogromni idiotluk njegovih nazovi savetnika vodi, svima je dao otkaz i rasterao ih je k`o mačke s` jebišta! Shvatio je Vučić da je suludo da konvoji autobusa putuju po Srbiji, iz grada u grad, kao „Stounsi“ kada idu na turneju… Shvatio je da je to kompletno ludilo u kome ga je bilo sramota da učestvuje! Elem, otpustivši te divne savetnike, otkazao je već najavljeno okupljanje, predizborno dakako, u Loznici i Zaječaru, najaviviši tim povodom sedmodnevnu pauzu, da vidi šta će i kud` će do kraja predizborne utakmice! A spotove tek što su mu uradili…. Svaka im čast! Dal` je bolje ono u avionu ili u kafani uz pivce i povike „Vučiću pederu“?! Međutim, najbolji spot mu je ovaj poslednji sa hlebom, koji je toliko dobar da ga je sam Vučić hitno povukao sa emitovanja i svih društvenih mreža… Savetnici i reditelji su mu se najebali majke ali se mora priznati, iz najbolje dupeuvlakačke namere! I eto, posledicu imamo sledeću, da nam je Vučić postao krajnje milokuran te na „Hepiju“ kod Marića, onako blagoglagoljivo nahvali Ejdusa i Dudu Ivkovića, tipa „To su veličine ali se mi politički ne slažemo“! Hoću reći, shvatio Vučić u tamnoj osami svoje svesti da nasilna retorika i idiotsko manifestovanje sile na medijima i mitinzima vode njega samoga u ambis, jer istraživanja kažu, a drže se u tajnosti, da mu je pao rejting za više od 10 posto… Eto ti ga sad, novi slogan predlažem „Milokurjem i samo jako do konačne pobede“ ili „Zaboravite prošlost kako vašu tako i moju i hrlimo napred u svetlu budućnost s` razumevanjem“. A lični slogan mu predlažem da bidne „Perem mozgove najbolje“

P.S.

Znači, neće biti kolone avtobusa ni u Šapcu, al` kapiram, mora biti nekog mitinga u Koceljevi, jbg, gde će ako kod Verana neće? Ma kakva Loznica i onaj nesretni Vidoje ili ne daj Bože Kragujevac kod Radomira „na jeste“. Propade biznis autoprevoznicima i krezavim imbecilima sigurna `rana i sook!

Facebook komentari

Discussion2 Comments

  1. Reče Hanibal,novinar koji čak prima i u g..u od D.P. Ti “krezavi imbecili”,kako novinarčić reče, će pobediti. A zamisli Hanibale,ti isti krezavi nisu nikog tukli i palili Skupštinu i RIK,niti će,jer neće biti potrebe! A vi “zubati” ste to radili za 20DM (deutche mark),da se sakriju dokazi da i tada niste dobili Slobodana u prvom krugu! Hanibale,bolje se pokrij ušima i ćuti,nosiš jedan život na savesti. Prvo pogledaj šta radi čovek za Srbiju,bio u Berlinu i Briselu. Koliko si dobio od D.P da napišeš te gluposti i baljezgarije?

  2. E, vala, nek’ si mu u brk. Novinarčić, šta bi drugo mog’o i biti. Nego, Miki (valjda, Maus…), mora biti da si i ti pomal krezav, jesvala, nikog niste tukli niti palili ko zubati za po 20 deutche markica, al ste brate tim krezavim, kamama i zarđalim kašikama klali Ex Yugom i šleperima vukli ‘vamo za sebe a nama i pokolenjima ostavili sve svoje grehe i dugove da ih pred svetom peremo. Kako vas je narod mog’o s grbe smanuti no ko tumor, al, šteta zemljače što vas i ne odstranismo da se boles’ ove Srb-jadije ne ponavlja kao što sada biva. Kažu, stari, u koje i sam spadam, ničija nije gorela… beskonačno, al ima i ova, plamen je rođo upaljen i neće utuliti dok se sav korov ne sprži.
    Ovo gore beše za tebe i tvoje a sad malo o normalnim ljudima u koje spada i autor ovog spornog sadržaja. Nije dakle, novinarčić, izdajica, onaj koji mrzi (vas a ortodoksno AV), tj. nije ništa od vaše termionologije devedesetih, naprotiv, koliko sam upoznat u pitanju je ČOVEK koji se dosledno zalaže za bolje sutra svojoj zemlji i svemu što je čini, sem za takve i njihovog čobanina koji vas u torobusima vozika te čoporativno brabonjate do nepodnošljivosti da ste baš zagojatili, eto, to je ‘teo da ti kaže novinar, al i meni, koji sam ga, čini mi se, dobro razumeo.

Leave A Reply