Vučić, Vulin, žene i vojska

1

Lični stav: Hanibal Kovač

Dva dična Srbina, srpske patriote od Karlobaga do Ogulina, pod sloganom “Srbija do Tokija”… Dična dva srpska vojnika, koji o vojsci znaju taman toliko koliko je Bulajić kenjao o Sutjesci i Neretvi… Vučić je iza Šešeljevih skuta slao srpsku decu da ginu, onako bratoubilački, po Hrvatskoj i Bosni a drugi ministar vojni, drug Vulin je iza Mirine suknje onomad pretio vaskolikom svetu i podstrekivao srpsku mladost da gine ili da ostaje bez ruku i nogu, na već poznatim ratištima… Suštinski, dve velike pizdurine su uvek bile jake kada su im “tata” i “mama” bili iza leđa a danas su našom glupošću došli do pozicije da je iza njih sva represivna sila ove zemlje!  Naši životi su danas u rukama gospodara Vučića jer on bukvalno, svakoga trenutka može da vas uhapsi, ukine pa ččak i liši života… Može mu se, ima vojsku, policiju i celokupnu srpsku mafiju iza sebe… Jebi ga, može mu se… Može mu se, da uz onu stvar svima, postavi za premijerku homoseksualku a za ministra vojnog “kikireza” koji zna da se kočoperi u uniformi ali, kada god je bilo tvrdo, bežao je kod mame na toplu supu i paprikaš! I ta, takva bitanga, danas sugeriše i naređuje, pod pretnjom kazni, da sve sposobne žene do 50 godina u maloj Srbijici, moraju u vojsku ići, tj. vojne kurseve pohađati. Strašno da strašnije ne može biti. Kud se ova dva dična Srbina ne dosetiše, da ženama daju velike benefite kada rađaju prvo dete i ostalu decu i kud se ne dosetiše da sve imaju 10 % veću platu od muškaraca na istom poslu… Mene su učili da budem bitanga, da sa ženama vodim ljubav i da budem razbarušen i otkačen u njihovom prisustvu… Tačno je, da sam ja, kada su žene u pitanju, otišao u drugu krajnost ali zabranjivati i zatvorom pretiti da se ženama dele komplimenti i terati ih da idu u vojsku je ludilo koje se može meriti sa nacističkom paranojom, da svi imaju braniti život velikog firera do poslednje kapi krvi. Slati ženu u vojsku, pod pretnjom kazni je samo uvertira u globalno ludilo gde je sledeći stepen uvođenje vojne obuke klincima od prvog razreda osnovne škole, što dovodi do totalne indoktrinacije i želje da se što pre počne sa ratovima, da konačno mi, ovako veliki i moćni Srbi, pokažemo svetu kakva smo sila… U takvom ludačkom tripu, živi danas i mnogo moćnija i mnogoljudnija Severna Koreja sa svojim Kimom i naravno, najebaće kao zuti što i nas, sa Vučićem na čelu, jednoga dana čeka!

P.S

Žao mi je bitange što niste na vreme, kada je to trebalo, naučili šta je vojska, jer da jeste, ne bi sada ovako jeli govna!!

Facebook komentari

Discussion1 Comment

  1. Žene će na obuku, jer muškaraca nema valjda dovoljno. A zašto ih nema? Otišli su u inostranstvo jer nema posla, ima ih u zatvorima sve više, neki su skrenuli zbog silnih izgubljenih ratova u SFRJ, i zato što i dalje nema strategije za radjanje. U takvom deficitu, sete se pametni žena. Kakvi genijalni umovi. A stariji kažu, “Pa, ako hoćete ravnopravnost i vi treba da se obučavate”. Pa,hoću li ja ceo svoj život da gledam oko sebe ratove i puške?
    Kada ću videti nešto lepo?
    I ne radujem se visokom prirodnom priraštaju u Tutinu, kao te neznalice, voditelji na TV.Da li oni znaju šta su nam Albanke uradile? Oni obrazovani će razumeti o čemu pišem.
    Ja sigurno neću na obuku, a ni moj sin jednog dana u vojsku, sa nekom puškom na ramenu. Da recimo živi kojim slučajem u normalnoj zemlji…
    Vuline, TI prvo uzmi pušku u ruke, i oko tebe ti bedni mali muskarci. A mi ćemo da budemo lepe.

Leave A Reply