Vila Albedo, dragulj seoskog turizma

2

albedo-2Vila Albedo, dragulj seoskog turizma, kako je mnogi nazivaju, obeležila je danas 10 godina postojanja. Decenija albedo-4rada obeležena je u znaku još jednog jubilleja – dva veka građanske tradicije u Šapcu. Programu ” U gostima kod Tomanije Obrenović” prisustvovao je Nemanja Pajić, predsednik Skupštine grada Šapca, predstavnici Turističke organizacije Srbije, Turističke organizacije grada Šapca, Udruženja za seoski turizam, brojni gosti i prijatelji.
– Vila Albedo s pravom nosi epitet “dragulj ” seoskog turizma. Veliki broj gostiju Šapca otkrili su njenu lepotu, a ja sam uveren da će ona tek pronaći albedo-3svoje mesto. Na gradu je da prepozna i vrednuje entuzijazam, rad i kreativnost naših domaćina, pa se dobroj saradnji nadam i u narednom periodu – rekao je Nemanja Pajić, predsednik Skupštine grada Šapca.
Milojka Kovačević, u ulozi domaćina, uručila je zahvalnice albedaprijateljima koji su bili podrška tokom protekle decenije i predstavnciima institucija i ustanova sa kojima sarađuje.
Prigodan program – glumica Aneta Tomašević, u ulozi Tomanije Obrenović, zvuk klavira, vanilice i bela kafa, koja je u Srbiji prvi put služena u Šapcu – oživeli su Jevremovo doba u godini u kojoj se navršavaju dva veka od njegovog dolaska u Šabac.

Facebook komentari

Discussion2 Comments

  1. Jel ova žena završila i srednju školu?Gde joj je sin, koga je smestila u Kulturni centar, nakon svih novčanih mahinacija koje mu pripisuju? Šta to nju preporučuje, da ona organizuje večeri “Kulture” i da joj dolazi cak predsednik skupštine na to bezvezno veče?Ako ni njenog sina Istoričara umetnosti nema, da sa svojom majkom proslavi tih 10 godina (ne znam čega), zašto se ovoj kući po sebi samoj pridaje tolika pažnja?Zašto joj se dodeljuju sredstva iz budžeta svih nas?
    Ma, sve je to cirkus.

Leave A Reply