Vašljive laži naprednjaka

1

LIČNI STAV: Hanibal Kovač

Lažete čim zinete. Svaku činjenicu izvrćete i spinujete. Od predsednika, preko ministara, pa naniže do koroniziranih poverenika. Međutim, zanimljivo mi je da ništa niste demantovali i na primer rekli „Hanibal laže“. Krenimo redom: dr Popoviću, da li lažem kada saopštavam činjenicu da ste nezakonito, već treći put VD direktora bolnice a po zakonu može samo jednom? Da li lažem o sukobu interesa između Vas i Vaše supruge? Ona šef bolničke apoteke a Vi prvi čovek bolnice, te Vas tim povodom pitam, koliko miliona dinara bolnica koju vodite, upravo preko gospođine apoteke troši i ne izaziva li to sumnju da lepo vas dvoje sebe u svemu tome ugrađujete. To nigde u svetu nije dozvoljeno, takav sukob interesa, ali naravno, zli jezici će reći da to nije sukob, nego naprotiv, bračni interes. Da li je tačno ili opet lažem, da ste hteli da prećutite zaražene Covidom u „Vašoj bolnici“ i zašto ste čekali da javnost obavestite o slučaju „porodilište“ a o infektivnom i da ne govorimo? Da li je tačno, da ste prepravljali istoriju bolesti prvog preminulog u Šapcu, iako je dijagnoza iz Torlaka stigla da je uzrok smrti Covid-19? Da li je tačno, da ste panično dezinfikovali ginekologiju, krišom, da javnost ne sazna? Da li je tačno da su se zaposleni u bolnici, u vreme karantina i pandemije, igrali seksualnih igara, pa greškom poruke otišle na Viber grupu a u međuvremenu ste bolesne najbrutalnije zajebavali i pred Željkom Mitrovićem stajali mirno, dok Vas je učio kako ste stavljali vizir? Da se razumemo, protiv seksualnih igara nemam ništa i to je opšte poznata stvar, nego, bi mi žao da objavim poruke, da ne bi došlo do razvoda brakova, žao mi dece seksualnih igrača. Idemo dalje….

Dr Pajiću, da li lažem kada kažem, da ste bahato umalo zarazili pola Šapca coronom, da Vas ministar Šarčević nije sprečio? Da li ste coronom zarazili kompletnu porodicu Vašeg zubara i da li su zbog Vas, u više navrata bile dezinfikovane prostorije SNS-a u Šapcu? Da li je tačno da je Vaš rukovodeći kadar, takođe zarazom napravio pometnju u Poštanskoj štedionici? Da li tačno ili opet lažem, da je sin trećeg poverenika takođe imao Covid? I da li je tačno, gospodine Pajiću, da izvanredno plivate i da ste se zaraženi Coronom šetali po Šapcu desetak dana i da ste tako zaraženi, sa 50 ljudi dolazili pred Gradsku izbornu komisiju, vidno zadihani i crveni u licu, što se tada pripisivalo Vašoj nervozi? Jedva ste stajali na nogama, na momente se gušeći, pa su jednog momenta članovi komisije razmišljali da pozovu Hitnu pomoć. Zbog toga je i moja porodica jednog trenutka bila u panici, pa smo kćerku morali da vodimo u Covid ambulantu. Sram te bilo bitango bezobzirna i ko si ti da ugrožavaš bilo čiji život!? Zbog tebe smo morali i mi pred skafandere, sa detetom, da ga stresiramo ni krivo ni dužno! I ti da budeš Gradonačelnik, bitango neovejana….

Dalje: dr Vujkoviću, da li lažem da po Statutu ZZJZ nemate pravo da budete direktor jer ste fizijatar a ne imunolog ili infektolog? Da li je tačno da ste mnogo toga prećutali, jednu smrt ste probali da zataškate a slučaj nesrećnog I.M. iz Šapca niste ni evidentirali kao Covid, kao nije ni važno jer umro bi i ovako i onako? Da li lažem, da ste pod šiframa a ne pod imenom i prezimenom, nosili testove na analizu u Veterinarski zavod, kako se ne bi saznalo da su to sve vaši naprednjački kontakti? Demantujte nešto gospodo od svega ovoga i dokažite da sve ovo nije tačno. Dugujete to ovom gradu kojim želite da upravljate, bitange jedne neovejane i nesposobne!

P.S.

O vašljivo lažljivim ministrima koje pohode Šabac, o nasilju i paljevinama sledeći put… Da ne bude posle, opet Hanibal laže.

Facebook komentari

Discussion1 коментар

Leave A Reply