Tradicionalna podela novogodišnjih paketića

0

AKTIVNOSTI MESNE ZAJEDNICE U ZABLAĆU

Tradicionalno, četvrtu godinu zaredom, Savet Mesne zajednice Zablaće organizovao je u petak podelu novogodišnjih paketića deci u prostorijama Osnovne škole „Dositej Obradović“ u Zablaću. To je bila prilika za druženje najmlađih meštana sa roditeljima i nastavnicima, ali i da u pretprazničnom raspoloženju uživaju u za njih organizovanoj predstavi i prigodnom programu.

-Porodica i škola zauzimaju veoma važno mesto u životu svakog deteta, jer deca u ovom uzrastu pre svega stvaraju neke životne navike i razvijaju interesovanja koja će negovati kasnije u životu. Tradicionalno, već četiri godine zaredom, Savet Mesne zajednice Zablaće poklanja novogodišnje paketiće svoj deci predškolskog uzrsta i školskoj deci do četvrtog razreda, sa ciljem da im ukažemo poštovanje, ali i pružimo podršku roditeljima i omogućimo im malo prostora za uživanje i zabavu sa svojom decom. Sigurna sam da je ovaj susret nešto čega će se rado sećati u budućnosti. Naša poruka pre svega jeste da su ljubav i razumevanje neophodni za odrastanje i zdravo detinjstvo svakog deteta- rekla je predsednica Saveta Mesne zajednice Nataša Radovanović.

Pokloni su obradovali 35 učenika škole, a jedna od roditelja, Mira Ilić, rekla je da je ovaj gest rukovodstva mesne zajednice za svaku pohvalu i pokazatelj da se na pravi način brine o mladima, koji jesu budućnost sela.

D.Dimitrijević

Facebook komentari

Leave A Reply