Telegram zahvalnosti predsedniku Skupštine grada Nemanji Pajiću

2

Predsednik Sportskog saveza Srbije Aleksandar Šoštar i savetnik Dane Korica uputili su telegram zahvalnosti predsedniku Skupštine grada Nemanji Pajiću i Gradu Šapcu na upravo rekonstruisanoj atletskoj stazi.

„Vi ste dali veliki doprinos i uvek se zalažete za stvaranje što boljih uslova za treninge i takmičenja Vaših sportista, počev od školske dece do vrhunskih sportista. Atletski savez Srbije sa gospodinom Slobodanom Brankovićem i saradnicima nije krio oduševljenje da je da je grad Šabac poklonio velelepnu i modernu atletsku stazu atletičarima, koji su to i zaslužili“- navodi se, između ostalog, u telegramu upućenom Pajiću.

Facebook komentari

Discussion2 коментара

  1. Nepismeno politicarsko govedo, urucije ZAHVALNICU, nepismenom politicarskom govedu. Ovima narod nije ni potreban. Sami sebi dodeljuju priznanja i zahvalnice., za arcenje narodnih para.

  2. staza je veoma lose uradjena tartanski sloj veoma tanak na mestima vec ostecena kraca od 400 m mogucnost atletskih takmicenja sa referencijom ogranicena sertifikat se ne moze dobiti prvi mrazevi ucinice je starom bakom

Leave A Reply