Stidi se i živi sa tim

4

Posle današnje konferencije SPS-a na kojoj je novi član ove stranke, Marko Jančić, vređao glavnog i odgovornog urednika “Podrinskih” oglasio se i Hanibal Kovač:

 

Dragi moj Jančiću,

tužno je što je fokus tvoje tragedije, poraza i moralnog posrnuća usmeren ka meni grešniku i krajnje nemoralnom čoveku kada je reč o ženama ili alkoholu, na primer. Da, ja sam probisvet a tako i živim. Duboko sam svestan da kao takav nemam pravo da se kandidujem ni na kakve političke liste, da direktorišem u bilo kom javnom preduzeću, niti da svojim članstvom, ovako slobodan, nemoralan i nesputan kaljam ugled bilo koje političke partije. Dakle, privatnik sam, samostalan i sam sebi polažem račune. Naravno, ako me zdravlje posluži, žene ću i dalje menjati i opijaću se npr. kao Čarls Bukovski ali ću privilegiju tog ludila i slobode zadržati isključivo za sebe. O mom moralu, možemo da raspravljamo u crkvi. Međutim, ti si izdajnik, politički konvertit i karakterološko zlo koje je svojim političkim delovanjem dezavuisalo dvotrećinsku većinu u Šapcu koje je glasalo protiv Vučića i njegovih šabačkih satrapa. Ucenio si i ucenjivao one ljude koji su te napravili čovekom, koji su ti dali poverenje i počast da budeš važan deo zajednice. Hteo si milione, jer niko nije primetio da si siromašna duša, beskrupulozna i alava. Hteo si da imaš uvid u razne tendere, da postavljaš ljude i da odlučuješ o njihovim sudbinama i to bez ikakvog pokrića. Nije ti se dozvolilo! Ljude si u oči gledao i kleo si se u svoju doživotnu vernost, pa si ih ekspresno, šatro, razočaran i uvređen prodao za sitnu kintu uz poganu želju za osvetom koja se ticala svih nas, a to je predaja vlasti Vučiću i SNS-u na tacni. Zar zaista misliš, da si izdajom stekao rejting i zar zaista misliš da te Vučić, Dačić i ostali vole i da ti sad, sve, tako časnom i moralnom veruju? Izvini, dojučerašnji prijatelju ali ti si meni cvileo i žalio se, ja tebi nisam nikad! Ti ćes biti doživotno obeležen kao izdajnik i to ćeš morati da nosiš sa sobom i objašnjavaš svojoj deci zašto si takav. Toliko o tvom moralu, nečastivi čoveče, a ja, ja ću i već ću biti obeležen kao pogani ženskaroš, kao što znaš imam kćerku i takođe imam obavezu da odgovorim na takva škakljiva pitanja. Ne znam zašto ali meni žene veruju. Šta ću, takav sam, sam, slobodan i ničiji. Nema tih miliona zbog kojih bih promenio svoja uverenja i način života. Stidi se i živi sa tim!

Hanibal Kovač

Facebook komentari

Discussion4 Comments

  1. Sve su stranke,samo je jedna partija

    Hanibale moralna gromado, bolje se otrezni i dozovi pameti, ne vodi se politka iz kafica niti informacije začinjavaju kapima alkohola. Nebojšina pudlica za lokalna dešavanja, isključivo u službi blaćenja i omalovažavanja. Od nekada perspektivnog političara postao si ništa drugo nego “bot” sa sve bleđim pedigreom.

  2. On nekome govori o moralu, čovek koji sam za sebe kaže da je probisvet i grešnik. Usuđuje se da deli moralne kritike. Sto tako veselo i poetski nije pisao o odbornicima Jedinstvene Srbije, ili o onoj nesrećnoj devojci što pređe u redove njegovih poslodavaca. Čarls Bukovski bi se sada prevrtao u grobu, da zna da se polupijani plaćenik poredi sa takvom boemskom i umetničkom veličinom. Lepo si to zamislio, pod velom ludila i neuračunjljivosto, skrivaš svoje istinsko lice, lice “partijskog portparola” iz kafane, zasut blagodetima koje ti daju “gazde”, glumeći lojalnost do sledeće prilike. Novac ti je odavno postao religija, tako da u vrkvu više i ne svraćas. Drugome kažeš da se stidi, a sam si već dugo postiđena šabačka “pudlica”.

  3. Nikad nisam imao visoko misljenje o Jancicu, ali vi ste 10 puta odvratniji. Covek presao iz vlasti u opoziciju, izgubio svaki uticaj i vi ga pljujete danima? Iz silnog pomiljanja Vodovoda i tendera, zakljucujem je da Zelenovic, kao i njegov prethodnih, najvise preko njega i krao. Kanda vas pece sto Marko dosta zna.

Leave A Reply