Saopštenje pokreta “Dosta je bilo” u Šapcu

0

Pokret „Dosta je bilo“ u Šapcu obaveštava građane da tokom vikenda mogu dati svoj potpis za kandidaturu Saše Radulovića za predsednika Srbije na sledećim lokacijama:

Subota, 04. Mart – od 16 do 20 časova u kancelariji pokreta u ulici Kraljice Marije 2.

Nedelja, 05. Mart – od 10 do 17 časova u kancelariji javnog beležnika Božidara Markovića u Karadjordjevoj 32.

Saša Radulović će posetiti Šabac u nedelju, kada će pokret organizovati štand u glavnoj ulici, na kome će građani moći da se upoznaju i razgovaraju sa našim predsedničkim kandidatom.

Pozivamo građane da prošetaju do navedenih lokacija i daju svoj potpis kako bismo izašli za izbore i sprečili definitivno uvođenje diktature Aleksandra Vučića. Od presudne je važnosti da građani u što većem broju 02. aprila izađu na birališta i glasaju. Skupština „Dosta je bilo“ je odlučila da predsednik pokreta Saša Radulović bude kandidat na ovim izborima kao naš najjači kandidat, koji se u prethodne 3 godine dokazao u beskompromisnoj borbi protiv pogubnog režima Aleksandra Vučića i uzurpacije institucija sistema na svim nivoima. Borićemo se da naš kandidat pobedi jer će to omogućiti početak uvođenja pravne države, jakih institucija i slobodnih medija.

Glavni zadatak na ovim izborima je pobeda nad Aleksandrom Vučićem i spašavanje demokratije. Kampanja „Dosta je bilo“ će biti usmerena na vraćanje nade apstinentima, kojih je gotovo polovina i bez kojih nema pobede, da je promena moguća i da će Saša Radulović kao predsednik Srbije biti najčvršća odbrana od diktature koju planira Aleksandar Vučić. Na ovim izborima se odlučuje o sudbini Srbije i zato nameravamo da pobedimo.

Lokalni tim pokreta „Dosta je bilo“ u Šapcu

Facebook komentari

Leave A Reply