Saopštenje GO SNS Šabac

12

Poštovani gospodine Zelenoviću,

GO SNS-a Šabac je ozbiljno zabrinut za vaše zdravstveno stanje iz niza razloga. Biće da postajete zaboravni kada u svojim saopštenjima izostavljate činjenicu da je Vaša politička opcija poražena na lokalnim izborima ove godine. Ako treba da vas podsetimo, SNS je pobedio na tim izborima i dokazao svoju snagu i šta građani Šapca misle o kome. To što ste napravili koaliciju sa onima koji vas se plaše i koji poput cirkuzanata igraju kako im Vaš gazda svira je problem svih naših sugrađana. Suviše dugo ste zajedno vladali našim gradom i mi znamo da je ono što Vašu vezu čini neraskidivom isključivo vaš lopovluk i konstantno nanošenje štete gradu Šapcu. O vašim koalicionim partnerima ćemo nešto više reći u saopštenjima koja slede pa i o tome zašto su pojedinci iz njihovih redova miljenici pojedinih lokalnih medija i zašto predstavnici tih medija baš njih “vole”. No vratimo se na vaš slučaj…

Ko god da Vas je ubedio da ste Vi “veliki” predsednik jedne “velike” političke stranke i usmerio Vas da krivca za poraz na lokalnim izborima kao i trenutno stanje u gradu tražite u Vladi Republike Srbije, biće da Vam nije dobro učinio. Vaše izjave i Vaša saopštenja podsećaju na tužnu priču jednog malog pajaca koji po ceo dan ide i prosi novac koji nije sposoban sam da obezbedi i koji ubeđuje sam sebe da mu država nešto duguje. Tako tužna figura nije dostojna pozicije na kojoj se nalazi jer ovome gradu treba sposoban i pošten lider koji neće terati građane Šapca da ispaštaju zbog njegove nesposobnosti i nedostatka samopouzdanja. Nisu Vam Šapčani krivi što ste politički sazrevali pod okriljem svog idejnog vođe Dušana Petrovića koji Vas je napravio takvim kakvi jeste, običnim poslušnikom i izvršiteljem njegovih direktiva. Godine služenja su učinile da se pretvorite u običnog slugu koji više ne može vladati ni sobom a kamoli gradom poput našeg.

Prestanite da sramotite Šabac i pokušajte da povratite bar trunku samopoštovanja ako ne zbog sebe samog onda zbog nas koji smo primorani da Vas gledamo i slušamo. Tužno je kada te gospodar  ceo život kinji, a ti se potajno nadaš da ćeš vremenom postati neko i nešto. Na kraju gospodar se skloni u stranu, a ti se umesto u nekoga i nešto pretvoriš u malog običnog pajaca kome jedino preostaje da ide, traži i moli za ono što nije njegovo. Tužni pajac koji je ceo život igrao kako su drugi svirali oseća da će uskoro biti ostavljen sam i odbačen od onih koji su voleli da se zabavljaju na njegov račun iako zna da ga nikada nisu cenili. Tvoja predstava je na samome kraju, a mi ćemo svakako doći da te pozdravimo kada se bude spuštala zavesa i da te ispratimo sa scene. Do tada ostaje briga za vaše zdravlje…

GO SNS Šabac

Facebook komentari

Discussion12 Comments

 1. Nezaposlenost u Sapcu je preko 20%. I sam gradonacelnik zna sta je njegova stranka uradila ovom gradu. Cudi me kako moze da svesno unistava ovaj grad?

 2. Unistili su najbolja sabacka preduzeca i misle da su neko i nesto. Onolike su pare slupali u trg. Samo je ona fontana kostala 240 000 evra. Nece jos dugo moci da nastave sa svojom destruktivnom politikom.

  • Sto nece moci? Ko ce da ih spreci, vi debili koji pobedite na izborima i niste sposobni da formirate vladajucu vecunu? Radi vas DuPe ko volove i nije vam dosta.

 3. Zelenovic jedino ume da hejtuje Vucica i da za sve njega optuzuje. Narod nije zaboravio da njegova stranka vlada gradom vec sesnaestu godinu i da je grad zbog njih prezaduzen.

 4. Zelenovic je ovde ispao zrtveno jagnje, koje izgleda svesno prihvata tu ulogu. Vec dugo vremena nije otvorena ni jedna fabrika u Sapcu. Ja stvarno ne znam sta oni misle.

 5. Za vreme koliko traje Zelenovićeva vladavina Šabac je samo nazadovao i nikakav napredak nije ostvaren. Samo stanje u gradu govori koliko je on propao zahvaljujući stranci gospodina Zelenovića.

 6. Sabac je mrtav grad vec godinama.Ljudi iz drugih gradova nas zovu dolina duhova.Koliko jos vremena treba da prodje da pustite neke druge da vode grad.

 7. Navikli da se kite tuđim perjem ovi Zelenovici. Da nije bilo Republičke vlade koja je dala novac za otvaranje fabrike ne bi Japanci ni došli u Sabac. Bitno da je Zelenovic rekao da je on sce organizovao!

 8. Интересна група окупљена око Душана Петровића води овај град већ 16 година.Ништа добро нису донели овом граду,само још већу незапосленост.Што је за младог човека најбитније,да ради и да живи од свог рада.Некадашње велике Шабачке фирме не постоје,нема где човек да нађе посао.Само кад се сетим обећања после 5 октобра и шта смо добили.Добили смо паркове и лепо уређен трг да се залудни шетамо јер нема где да се ради.Новонастала Шабачка елита и њихова деца се бахате,само њима је потаман и људима блиским њима.Шабац нема будућност ако се ова власт не смени.

 9. Gtadonacelnik Sapca je u svoj izjavi povodom najave dolaska japanske kompanije, svesno izbegao da pomene da je to prvenstveno zasluga vlade Republike Srbije, pa tek onda lokalne samouorave.

 10. DS i njeni “derivati” su na vlasti u Sapcu 16 godina. Za to vreme osim par okrecenih fasada, asfaltiranih ulica i parkica, nikakav konkretan napredak nije postignut. Nezaposlenost nikad veca, mladi bez perspektive, lokalni putevi razrovareni, a gradjanima se stalno namecu novi rashodi u vidu raznih poreza i dazbina za navodnjavanje, komunalne usluge itd. I ko moze da kaze da je zadovoljan takvim stanjem u gradu?

Leave A Reply