Pojačan sastav crveno- crnih sa istim ambicijama

1

Na konferenciji za novinare predstavljena pojačanja FK „Mačva“

Fudbalski klub „Mačva“ predstavio je pojačanja u svojim redovima na današnjoj konferenciji za novinare. Dres crveno- crnih u nastavku prvenstva Prve lige Srbije poneće novih sedam igrača: Nemanja Ahčin (došao iz FK „Dinamo“ Pančevo), Stevan Živković („Zeta“ Golubovci), Miodrag Gemović (Čukarički), Nenad Jovanović (Inđija), golman Dušan Puletić („Kolubara“ Lazarevac), Marko Rajović („Budućnost“ Dobanovci) i Nemanja Milovanović („Gorodea“ Belorusija).

Ambicija igrača na čelu sa rukovodstvom ostaje ista- plasman u Super ligu Srbije, a predsednik kluba Ivica Kralj uveren je da će nova postava „Mačve“ ispuniti očekivanja.

-Sastav ekipe nije konačan, u razgovorima smo sa nekim igračima i sigurno će biti još pojačanja. Možda još neko napusti redove „Mačve“, mada mislim da je mala verovatnoća da se to dogodi. Nastojali smo da napravimo što kvalitetniju ekipu u nastavku prvenstva, igračima koji nisu ispunili očekivanja smo se zahvalili na saradnji i potrudili smo se da dovedemo prava pojačanja. Ubeđeni smo da ćemo uz njihovu igru uspeti da dođemo do cilja- Super lige- rekao je Kralj.

Redove kluba napustili su Bojan Bjedov, Marko Memedović, Marko Jošić, Janko Langura, Nemanja Krstić, Aleksandar Đukić i Stefan Milosavljević, koji je po isteku ugovora otisao u FK „Zemun“.

Dušan Puletić je od početka svoje karijere izabrao poziciju golmana upravo zbog predsednika kluba, koji mu je bio idol od detinjstva.

-Vrlo brzo sam se uklopio u ekipu, budući da se sa većinom momaka poznajem od ranije, a sa nekima sam već igrao u drugim klubovima. Uveren sam da ćemo se svi potruditi da zajedničkim snagama ostvarimo cilj koji smo postavili- naveo je Puletić.

Nemanja Milovanović igra na poziciji zadnjeg veznog igrača i u tim, kome se priključio neposredno po povratku iz Belorusije, na poziv predsednika „Mačve“ i trenera Aničića, vrlo brzo se uklopio.

-Rukovodstvo „Mačve“ mi je predočilo ambicije i ja sam odmah prihvatio da im se priključim, jer sam spreman da igram pod pritiskom i nosim se sa očekivanjima. Smatram da smo ispunili sve uslove da napredujemo ka ulasku u Super ligu. Prijatno sam iznenađen igračima i atmosferom u klubu i u narednom periodu nam predstoji još malo uigravanja. Ubeđen sam u to da možemo da uđemo u Super ligu- istakao je Milovanović.

Prvotimci Mačve u sredu putuju na desetodnevne pripreme u Stanišiće, a po povratku u Šabac odigraće još nekoliko prijateljskih utakmica.

D.Dimitrijević

Facebook komentari

Discussion1 коментар

Leave A Reply