Pirova pobeda

3

Lični stav: Hanibal Kovač

 

Naprednjaci u Šapcu pobedili i tačka. To vam je kao kada Parma pobedi u poslednjem kolu ali ispada iz lige. Juhuuu, pobeda jeste ali joj ipak u zube moramo pogledati. Za četiri godine možda mi naprednjaci opet uđemo u Prvu ligu i kao Lester iznenadimo sve. Dobro, ali tek za četiri godine a dotle idu vredne pripreme. Trener Vučić prvo mora da raspusti ovdašnju nesposobnu bandu koja se između sebe gloži te se mrze kao kerovi a od unutrašnje svađe i ludila šabački naprednjaci dostigoše dotle da političkom demagogijom zaslepljuju kako sebe tako i celokupan narod. Očito da nisu shvatili da su ove izbore izgubili dvotrećinskom većinom i da ih je dosadašnja gradska vlast u sastavu: Gradonačelnik i njegov zamenik, nokautirala izborno najstrašnije. Nabiguzičari SNS-a ne znaju šta je to baviti se politikom. Nema sedenja na dve stolice, tipa hirurg sam a u slobodno vreme bi da budem i gradonačelnik ili direktor sam škole koju ću malo politički da zloupotrebim a u slobodno vreme biću npr. predsednik Skupštine grada. Pa prvo gospodo, opredelite se kao vaš Vučić koji ništa drugo u životu ne radi osim što se bavi politikom. Pobedili su vas Dušan Petrović i Sovranije Čonjagić i Nemanja Pajić i Nebojša Zelenović koji su pre svega i isključivo u ovom trenutku političari. Nema amaterizma ni u čemu a najmanje u politici. Izvucite pouku. Da niste imali uz lokalne i republičke izbore tj. Vučićevu političku harizmu iza sebe u Šapcu bi prošli kao SPS sa jedva pređenim cenzusom. Paceri ste da je to strašno.

P.S. Da ne bude zabune Birmi sam čestitao na takozvanoj pobedi i obećao je da će častiti piće.

Facebook komentari

Discussion3 Comments

  1. Dusan Petrovic

    Ko o cemu kurva o postenju! Jel ti bi ono nazavisni novinar!? Otkucao bih ti jos teksta glumce moj ali nisi vredan kuckanja. Kazes Parma pobedi!? Ja bih rekao da je ovo bila olimpijada i trka na 100m gde je pobedio Jusain a Getlin i Grin kao i uvek gube i ignorisu Bolta i proglasavaju sebe pobednicima! Reci cu ti samo pretplaceni glumce da olimpijada traje jos uvek a da ces ti izvestavati ne sa olimpijade nego iz Maova. Izvinjavam se stanovnicima Maova.

    • Ko gubi ima pravo da se ljuti… Oprosteno ti je zaludjeni gradjanine.. Ako si uopste stanovnik Sapca, a ne samo neki random sns bot…

Leave A Reply