Otvoreno pismo poverenicima SNS-a: „doktorima“ Pajiću i Birmančeviću kao i Mićiću

2

U KOJU RUPU STE SE ZAVUKLI?

Ne mogu da kažem da mi nedostaje vaše pojavljivanje u javnosti i vašim medijima ali ne mogu ni da razumem zašto ste se, u vremenu vanrednog stanja i borbe sa koronavirusom sakrili u „mišju“ rupu. Gde ste sada da pomognete gradu u kojem hoćete da vladate? Gde ste sada da organizujete svoje „simpatizere“, one koji su morali da dolaze da vas slušaju i aplaudiraju (jer bez aplaudiranja vama i vašim „inspirativnim“ govorima od posla nema ništa) kako bi imali „nadu“ da će od vas dobiti obećani posao, da kao volonteri pomognu kao bi se, recimo, bar maske brže podelile?

Gde ste sada kada je Šabac, zahvaljujući vašem partijskom rukovodstvu (a verovatno na vaše „kmečanje“), ponovo ostao na vetrometini i prepušten sam sebi.

A niste vi bilo ko

Zar jedan „savetnik“ (za uništavanje školstva), jedan narodni poslanik (za lično bogaćenje) i jedan predsednik Upravnog odbora Opšte bolnice Šabac (za propadanje zdravstva) nisu kadri baš ni malo da pomognu svom gradu.

Gde je danas vaša „konekcija“ sa „Beogradom“ (u koju se zaklinjete) pa da Šabac dobije krevete za „ne daj bože, preventivnu bolnicu? Gde je danas vaš „partijski“ uticaj u Beogradu, o kome stalno pričate, pa da iz robnih rezervi, kao što to radi Vesić, donesete nešto u naš grad kao pomoć „ugroženim“ građanima nego tražite da se i to, kao i kreveti, kupuje iz budžeta grada. Gde ste danas da „zamolite“ vaše „finansijske sponzore“ da pomognu gradu u kojem rade i žive (i da na taj način pokažete da je pomoć gradu važnija od interesa stranke)? Gde ste danas da ohrabrite i podržite građane Šapca iste one koje ćete sutra ucenjvati i terat ih da glasaju za vas? Gde ste sada, da u ovom vanrednom,  stanju uradite bar nešto dobro za Šabac? Gde ste…?

Ipak, bolje ostanite u „mišjoj“ rupi

Mada kad bolje razmislim ipak je bolje da ostanete u toj svojoj „mišjoj“ rupi. Kad se samo setim kakvog ste nam zla naneli za vreme poplava (od izrade lažnog pečata do…) bolje je da vas ne gledamo i ne slušamo.

Jer, jedino što od vas, realno, Šabac može da očekuje je da nam u grad, „na svojim plećima“, iz Beograda donesete koronavirus. Pu, pu, daleko vam lepa kuća.

Živi Šabac mnogo bolje bez vas.

#OstaniKodKuće ŽIVOT NE SME DA STANE

Ivan Kovačević

Facebook komentari

Discussion2 коментара

  1. A za sta si ti Ivane Kovacevicu strucnjak, da nisi zavrsio neki fakultet, za sta si specijalizovan, a mesas se u sve? Da nisi zavrsio zurnalistiku kad se bavis “novinarstvom”? Posto je ovaj tekst totalno politicki obojen pa kad kazes mediji SNS-a, a u sluzbi kog rezima su Podrinske novine, samo mi nemoj reci da su nepristrastne. I nemoras se baviti politickim temama u ovom nesrecnom trenutku za celu planetu. Treba da te tesi jedna stvar, ovo stanje ce kad tad proci, pa ce doci na red izbori gde ce gradjani izabrati vlast za koju smatraju da treba da vodi Sabac. Samo se plasim da ces tada morati da postanes “strucnjak” za neko drugo zanimanje.

Leave A Reply