Otvoren Lidl u Šapcu

0

Gradonačelnik Šapca, Nebojša Zelenović  i predstavnici kompanije Lidl Srbija otvorili su jutros, 11. oktobra u 8 časova, prodavnicu u Šapcu koja se nalazi u ulici Vojvode Janka Stojičevića 1. U isto vreme otvoreno je još 15 prodavnica u još 11 gradova širom zemlje. Građani Beograda, Bora, Zrenjanina, Kragujevca, Leskovca, Niša, Novog Sada, Smedereva, Sombora, Subotice i Užica prvi su imali priliku da se uvere u jedinstveno iskustvo kupovine koje donosi prvi savremeni diskont u Srbij.

Lidl je za potrošače u Srbiji pripremio pažljivo odabran asortiman od 1.500 proizvoda, a na policama prvog savremenog diskonta našli su se jedinstveni Lidl brendovi, ali i proizvodi domaćih dobavljača. Lidl je više od maloprodavca hrane i posebno ga izdvajaju vremenski ograničene akcijske ponude neprehrambenih proizvoda koje se svake nedelje menjaju, pa će u prodavnicama moći da se pronađu i proizvodi kao što su mali kućni aparati, tekstil, igračke, alati, kućni dekor, oprema za baštovanstvo i još mnogo toga.

Lidl prodavnice u Srbiji su standardizovane i građene po novijem konceptu, koji podrazumeva moderniji dizajn, veći prodajni prostor, prostranija parking mesta, više prirodnog svetla, veću energetsku efikasnost i atraktivan izgled u skladu sa ciljevima Lidla – pružiti svojim potrošačima lepše iskustvo kupovine, izgraditi prijatno i sigurno mesto za rad zaposlenih i biti odgovoran prema životnoj sredini. U proces izgradnje prodavnica kompanija Lidl Srbija aktivno je uključila domaću građevinsku industriju angažovanjem 200  podizvođača – projektantskih, nadzornih i izvođačkih firmi.

Prve potrošače u Lidl prodavnicama dočekalo je više od 1.000 prodavaca. Oni su, zajedno sa ostalim kolegama, u sklopu temeljnih priprema za otvaranje prošli višemesečne obuke kako bi odgovorili na potrebe potrošača. U trenutku otvaranja, u Lidlu će raditi više od 1.500 zaposlenih.

Otvaranju Lidla u Šapcu prisustvovao je i veliki broj građana koji su već od ranih jutarnjih časova strpljivo čekali da se prodavnica otvori.

Facebook komentari

Leave A Reply