Naprednjačko bunilo

2

LIČNI STAV: HANIBAL KOVAČ

Zamislite vi dva lokalna naprednjačka odbornika, Negovan Stanarčić i Goran Mijailović, napalili malinare po Prnjavoru i Lipolistu da krenu u proteste zbog niske otkupne cene maline… Pa dobro, međutim, ova dva naprednjačka insana su mislili da će malinari napraviti bunu ispred šabačke gradske uprave, jer kao Zelenović i kompanija su odgovorni za nisku cenu tog dragocenog nektara! Malinari, tako dobro organizovani od ove dvojice, uzgred i malo pismeniji, brzo su ukapirali da gradska uprava sa cenom maline nema nikakve veze, već da je njihova prava adresa Nemanjina, Beograd tj, republička vlada! Mila majko, svome Vučiću napraviše problem Negovan i Goran samo tako… Nasta haos u zemlji, blokirana Srbija i tuča sa panduracijom… „Ne  damo malinu kao zenicu oka svoga“! I sad, pitam se ja, ko je lud ovde u celoj ovoj priči sa nesrećnim malinarima koji, uzgred budi rečeno, mrze ove Andrejeve hladnjačare koji im diktiraju cenu kako im brat Andrej naredi?!  Mislim, neće biti bolja situacija ni sa drugim voćarskim trudbenicima a leto još nije ni počelo a otkupnih cena voća ni na vidiku… Mora da su Zelenović, Dušan Petrović, Nemanja Pajić a najviše Sovranije Čonjagić krivi za sve ove zajebancije sa poljoprivrednicima i proizvođačima voća… Jest` al` u k…. Dragi moji naprednjaci, odbornici seljačke proviniencije, opismenite se malo i pod hitno naučite ko je zašta nadležan i da vas opomenem, ako niste znali, da sva zla u ovoj zemlji, pa i niske otkupne cene potiču direktno od braće bluz, Andreja i Aleksandra Vučića… Kad` ste somovi pa to niste ukapirali.

P.S.

Nije ni čudo što ste u Šapcu još uvek pod povereništvom, juu… naopako, pa ko da vas pusti da budete samostalni? Kakvog bi tek tada belaja bilo! I da pitam na kraju jel` oni vaši doktori Acika i Vujke vežbaju plivanje jer kreće dugo toplo leto a valja se malo i okupati?

Facebook komentari

Discussion2 коментара

  1. Kad jednog dana, a to moze biti vrlo skoro, SNS odluci da konacno pocne da placa gosn Kovacu mozemo ocekivati tekst u kome ce ispasti da su ipak. Petrovic, Zelenovic i kompanija krivi za cenu malina.

Leave A Reply