Moralna nakaza Marko Jančić

6

Reagovanje Salka Karadarevića, predsednika Inicijative selo-grad, na uvredu iznetu na konferenciji za novinare Socijalističke partije Srbije.

Kao što red nalaže, najpre izražavam saučešće Socijalističkoj partiji Srbije zbog dolaska Marka Jančića u njene redove. Građane Šapca molim da na svaki način zaštite mlade koji imaju ambiciju da se bave politikom, od uticaja lika i dela Marka Jančića. Njegov put moralnog i političkog sunovrata mora biti obeležen velikim znakom upozorenja za sve pristojne ljude.

Socijalističku partiju Srbije na sledećim izborima možda neko i prepozna. Do tada moraju biti strpljivi i imati na umu da se vlast osvaja na izborima – glasovima građana, a ne kupovinom odbornika. Za to vreme možda i očiste svoje redove. Nekada od mangupa, a danas od moralnih nakaza. Jer zbog njih, kao što je Marko Jančić, ljudi gube ne samo strpljenje već i nadu.

Facebook komentari

Discussion6 Comments

  1. Salko Karadarević, u narodu poznatiji kao Salko Malko, na pucketanje prstiju svojih gazda iskezio je zube ali režanje slabo odzvanja. Nekada su prve redove slavnih vojskovođa činili neustrašivi, najhrabriji i najodaniji borci, spremni svoj život da daju za čast i ponos. Danas je veliki Salko, junački stao na čelo i uzviknuo “j…te mene, a ne njega”. Znaće to lokalni vođa da ceni, dodaće još koju kariku na lanac hrabroga Salka, a ovaj će mu to vratiti, pored režanja sledeći put možda i lavežom.

  2. Koliko je meni poznato Sovranije Čonjagić je lično 2 odborinka sa liste SPS-JS kupio u vladajucu koaliciju. Jedan je clan Gradskog veca. Pre par dana ZZS je kupio treceg odbornika-(cu) sa liste SPS, sta bi dobila ona? Nacelnica pravne sluzbe u Domu zdravlja, ne? Zaboleo odlazak Jančića, sa svim prljavim tajnama koje zna. Svi ste isti, ne zna se ko je gori. Birati izmedju 2 zla u Šapcu jeste birati izmedju SNS i ZZS. Ovi zuti su puni ko brodovi pa mi liče na manje zlo, iako mi je muka od njih. SNS je vece zlo, sa doktor Milimetrom, doktor Ako Šabac nije naš ne očekujte investicije od republike, doktor šta ti ja znam kojim. Više doktora po političkim strankama nego tamo gde im je mesto – u bolnici da leče ljude. Eto onaj dr. Pavlović – zeleni, što je radio (ili još radi) u hitnoj pomoći, za 5 godina nije odradio pošteno 1 punu smenu. I on doktor? Nedaj Bože neko moj da se razboli, da treba hitna da dodje i njega da vidim. Bolje da uzmem pištolj i da sam izlečim… Da dodjemo i do Maradone (umetničko ime gospodina Salka), koji je član Gradskog veća koliko godina već? Šta je lično Maradona uradio u Šapcu? Osim što je u Balkanu gostio Saleta Radulovića i ostalu kamarilu… Jadno gospodo, jadno. Ostavite tog Jančića na miru, on se zakopao da nema dokle. Ako da Bog, na sledećim izborima odsviraćete vi svi zajedno u kožnu frulu. Do tada će se možda i pojaviti neko normalan, za koga bi u Šapcu moglo da se glasa, a da nije ni ZZS, ni SNS ni Zajedno za Šabac (Zapadna Srbija, URS, G17 – ne znaju ni oni više šta su i kako se zovu). Verujem da ovaj tekst moj drug Hanibal neće ni objaviti, a i zašto bi. U Srbiji ne postoji sloboda medija!

    • Dok je Salko gostio Sašu Radulovića u Šapcu i nametao se, preporučen od svojih poslodavaca kao idealno rešenje da povede “Dosta je bilo” u gradu, jedini uslov koji je imao od gsp.Radulovića je da sve mora da bude javno i transparentno. Da građani budu upoznati sa svim dešavanjima, dokumentima, tenderima i sl. Za Salka je to bilo prosto ne shvatljivo, jer javno i transparento nije upotrebljivo a u rečniku, a kamoli u praksi brilijantnog Salka. Tako da je posle gošćenja u “Balkanu” Radulović odlućio da krene put “Evrope” a Salka ipak ostavi da radi ono što najbolje zna, laje i reži, a kad je gusto i beži.

  3. Salko je jedan veliki gospodin i pravi babo svojoj dijeci.Šabac treba da bude ponosan na Salka, jer njegova politika se zove Šabac. ČUVAJ SE JARANE OD BAGRE I BUDI HRABAR NA SVOM ČASNOM PUTU.

Leave A Reply