LIČNI STAV: HANIBAL KOVAČ

2

Vučić – Smučić

 

Na svim TV kanalima: „Pink“, „HEPI“, „RTS“, „STB“… ma, gde god i kad god, bilo kojim povodom, a povoda hvala Bogu, ima na pretek…Naučili smo napamet gestikulaciju, mimiku i način oblizivanja. Znamo šta misli o svakoj temi, od fudbala do međuplanetarnih odnosa raznih civilizacija! Rejting, rejting, rejting… Zarad rejtinga činiće sve. Čak će i Gašića retorički konačno smeniti, mada suštinski još nije. Ulizuje se građanima Srbije gde god i kad god može. Upravo nam je, svima nama, čestitao otvaranje poglavlja zbog kojih moramo biti neizmerno srećni. Licemerni Vučić i svi njegovi saradnici, doajeni velikosrpske politike devedesetih. Da se čoveku život smuči od te ogomne količine političke i duhovne hipokrizije. Onomad su pozivali na proterivanje Hrvata i muslimana iz Srbije, bili glasnogovornici mržnje, kažnjavali medije, palili džamije…Sad su Evropejci i otvaraju poglavlja, a čak i Maja nosi hidžab u nama bratskom, a tako dalekom Iranu. Kopernikanski veleobrt u glavama nekadašnjih opasnih imbecila. Mislim, šta god da sada civilizacijski dobro rade, ništa im ne verujem. To vam je kao kada višestrukog ubicu, ili najžešćeg kriminalca pustite iz zatvora posle petnaestogodišnje robije, a on vam se zakune da se promenio i da će činiti dobra dela. Ahaaa, pa toga nema ni u filmovima „bljak“ produkcije. Ubica je ubica, pedofil je pedofil, zlikovac je zlikovac, desničar je desničar a politički prevrtljivac je prevrtljivac! Dakle, muka mi je od ovih Vučića i raznih nekada Miloševićevih gaulajtnera. Meni Vučić nije više Vučić, nego premijer Smučić.

P.S.

Samo u crkvi prolazi oprost grehova sa „tri Zdravo Marije“ ili „dva Očenaša“, ali i to samo pop oprosti, a Bog nikad.

Facebook komentari

Discussion2 Comments

 1. Koliko otvorenih tema u malom tekstu!
  Ipak, hrabrije je pisati o sadašnjoj lokalnoj vlasti.
  Nisam videla da to neko ovde radi.
  Možda su ovi naši političari bezgrešni.
  Ili…
  Samo se meni čini da ovde ništa ne valja.
  A ćutimo…
  I ne pišemo…

 2. A nije ti muka od raznih desetara koji ovde vladaju godinama? Koji su nas ojadili kroz razne Farmakome i Interkope… Nije ti koliko vidim muka od čestitanja na dolasku raznih Danijelija ili čestitanju na “dolasku”
  turskih mlekara? Možda dolasku slovenaca i novom sajmu? U Srbiji svi vode visoku politiku… nije to teško… … nego pljuni ti Petrovića… ako smeš!

Leave A Reply