Lažni glasački listići

3

LIČNI STAV: HANIBAL KOVAČ

Skandal svetskih razmera! Dripci pokrali izbore u Šapcu! Po mojim istraživačkim saznanjima tvrdim, da je ubačeno nekoliko hiljada falsifikovanih listića, koji se bojom, drastično razlikuju od boje, koju je rešenjem utvrdila Gradska izborna komisija. GIK je rešenjem utvrdila određenu boju, pod tačnom i vrlo preciznom oznakom u ponuđenoj paleti boja i koja je teško mogla da se neprimetno falsifikuje. Takva boja, po uništenju ploča u štampariji, ne može dva puta da se ponovi. Aktivisti i mešetari Srpske napredne stranke, mislili su da je to vrlo jednostavna stvar odštampati identične glasačke listiće, koje će kasnije davati svojim ucenjenim i potkupljenim glasačima. Međutim, svi ti odštampani listići SNS se u pogledu odštampane boje drastično razlikuju od nijanse boje koju je svojim rešenjem utvrdila Gradska izborna komisija. Takvih listića ima od 2 do 4 hiljade i golim okom se razlika jasno vidi. Pitam javno, kompletnu Gradsku izbornu komisiju, da li je to evidentirala prilikom pregleda pristiglog izbornog materijala? Odgovorno vam tvrdim, da je ovo što vam sada govorim apsolutno tačno i da se uvidom u glasačke listiće, koji stoje u džakovima, zaključanim pod stražom u zgradi Gradske uprave, to može lako utvrditi. Ukoliko se utvrdi da govorim istinu a govorim, onda ceo izborni proces u Šapcu pada u vodu i kompletan izborni proces se mora ponoviti. Ako sam slagao jednu rečenicu, spreman sam da me linčujete u centru grada, dragi čitaoci, kao najvećeg lažova.

 

P.S.

Izbori u Šapcu su pokradeni i falsifikovani! Gradska izborna komisija neka izvoli, pa neka proveri moje tvrdnje.

Facebook komentari

Discussion3 коментара

  1. A kako se ti “falsifikovani” glasacki listici nisu primetili na birackim mestima, u glasackim kutijama koje su od providnog materijala, a kako autor teksta kaze “ vidi se golim okom razlika u boji”, nego su falsifikovani izbori sad kad se vidi da je Zelenovic pukao na izborima.

  2. Kad muljas i krades ne ubacuje listiće pred glasačima da te svi vide. To se radi malo suptilnije i za to postoje razradjeni razni metodi. Sve je moguće ako resis i ako si neposten pa i to da izlaznost do 18h bude jedva 40% a onda odjednom grune po 5-6% glasača u poslednja dva sata ,što nikad nije bilo.

    • Ne otkrivas toplu vodu, ali ako je razlika u boji listica lako uocljiva sve se bojim da ne bi primetio neko iz Zelenoviceve stranke, i sve se bojim da odmah ne bi bila stavljena primedba na to. Drugo sto se tice izlaznosti, te iste Podrinske su objavljivale o rekordnoj izlaznosti u Sapcu, a one su cuvari Petrovicevog-Zelenovicevog sada vec bivseg rezima. Tako da ako citas pazljivo Podrinske, tvoj komentar o izlaznosti suvisno je komentarisati.

Leave A Reply