Halo, halo, tužilaštvo?

2

LIČNI STAV: Hanibal Kovač

Pobogu ljudi, u Šabačkom tužilaštvu, pre svega mislim na gospođu VD Osnovnog tužilaštva, Svetalnu Nedeljković i pitam se, zar je moguće da toliko čuvate lokalnu SNS bagru, koja je pokrala izbore pre otprilike mesec i kusur dana? Dokazan je lopovluk od strane Upravnog suda, koji je naložio da se ponove izbori na 27 mesta u gradu Šapcu, jer je kriminal bio toliki da jednostavno, ni oni iz Upravnog suda nisu na to mogli da zažmure. E sad, pitam javno gospođu Nedeljković, jer su u njeno tužilaštvo predate krivične prijave, kako od strane pravnog tima Nebojše Zelenovića, tako i od novinara koji su otkrili i dokazali da je kriminal izborni evidentan, šta treba da se dogodi da gospoda iz tužilaštva konačno postupe po tim prijavam, onako kako je to zakon propisao, te da saopšte javnosti da li ima elemenata za krivična gonjenje ili nema. Npr. gospođa Nedeljković bi morala da uzme u obzir činjenicu, da su novinari „Podrinskih“ dokazali kriminalne izborne radnje i ne može jednostavno da se razume ćutanje tužilaštva po tom pitanju. Prosto je neverovatno, da su svi dokazi tu pred nosom, u džakovima, pod rednim brojevima obeleženi, jednoglasno komisijski utvrđeni i postavlja se pitanje, koga tužilaštvo u Šapcu štiti i izaziva sumnju, da nisu u pitanju neki dilovi, sa izvođačima kriminalnih falsifikatorskih radnji? Ponavljam, da sam spreman, ako sam slagao i jednu reč u podnetoj krivičnoj prijavi, javno da odgovaram pred bilo kojim Vučićevim sudom i sudom sveukupne Srpske javnosti. Isto tako pitam, zašto se ne postupa po krivičnim prijavama koje je podneo pravni tim Nebojše Zelenovića i šta se dešava sa prvom podnetom krivičnm prijavom, koja je podneta od strane Gradske izborne komisije, zbog ubacivanja Vučićevog ovlašćenja u dokumentaciju, od strane neovlašćenog lica? Vi gospođo Nedeljković, primate ogromnu platu i trebalo bi da ste nezavisan organ u koji bi građani morali da imaju poverenja. Vi izaberite, hoćete li na stranu bitangi i hohštaplera ili ćete raditi u interesu pravde, javnosti i poreskih obveznika koji Vas plaćaju!

P.S.

Tito je prošao, Milošević je prošao, proćiće i Vučić ali sramota bitangi, lopova, kolaboracionista i nojeva će ostati doveka. Sve se pamti, dame i gospodo!

Facebook komentari

Discussion2 коментара

  1. Više puta sam skretala pažnju na neprimeren rečnik osobe koja se potpisuje kao Krasavac. Očigledno je da ta osoba ima lični tj. privatni problem sa Kovacevicem i Kovacem ,tako neka taj problem resi licno i postedi nas svoje nekulture i nemanja domaćeg vaspitanja. Lako je junaciti se i vredjati ,a vidimo danas ,i lagati iz fotelje za tastaturom. Svugde je inače naglašeno da komentari ne smeju sadržati uvrede, tako da ne znam zašto Vi iz Podrinskih to tolerisete ovom čoveku ,pri tom je on jedini koji piše ovako prostačke komentare?! Danasnje uvrede su za tuzbu sudu. Dotični bi trebalo da dokaže ovakve optužbe kad ih tako olako iznosi ,samo tužilaštvo ne radi svoj posao za koji je plaćeno.

  2. Nisam ja advokatica na koju mislite ,samo sam obicna citateljka u odmaklim godinama i sa kućnim vaspitanjem. Kako je jedna od uloga medija i obrazovna mislim da Podrinske novine kao medij ne treba da dozvole da ocigledno privatne,licne sukobe neko resava javno vec licno, kakvi i jesu ti sukobi. Pri tom dozvoljavaju nepristojan i ulični rečnik , što je nedopustivo za novine. Rodjena sam u Šapcu pa iako ne živim zadnjih godina u njemu (vrlo sam blizu) upoznata sam sa situacijom u gradu. No, mozete ziveti bilo gde u belom svetu dzaba vam sve ako nemate kucno vaspitanje i dostojanstvo. Za mene je ova diskusija zavrsena s obzirom na nacin kojim mi se obracate ,ocito mesajuci me sa nekim ko zaista nisam .

Leave A Reply