Da li je zavesa konačno spuštena?

1

Večeras u 20 časova zatvoreno je pet biračkih mesta na kojima su građani Šapca, po treći put, pokušavali da izglasaju svoje predstavnike u lokalni parlament. Bilo kako bilo ovi izbori će ostati zapisanai kao najnekorektniji i „najprljaviji“ izbori u istoriji Šapca. Na kojima je sve drugo bilo važno osim slobodne volje građana. Sve ono što je protivzakonito i neprimereno za jedan ovako demokratski čin dešavao se tokom ova tri izborna dana. A bilo je tu svega. Kupovine glasova, kupovina kompletnih stranaka, raznoraznih pritisaka, paradiranje mafije, zloupotreba funkcija (prednjačili lekari Opšte bolnice koji su obilazili svoje pacijente i prisiljavali ih da glasaju) ucena za posao a, kažu, večeras u Drenovcu bilo je i tuče.

„Konac delo krasi“!

Do kraja večeri očekujemo rezultate ovih izbora na koje je, do 17.30 časova izašlo 46,33 procenata od upisanih birača što se, s obzirom na okolnosti, može smatrati kao velika izlaznost. Očekujemo i slavodobitni vatromet koji predsednik države tako dugo i željno očekuje.

Međutim, sutra je novi dan. Nedelja!

NIJE SVE TAKO CRNO KAO ŠTO IZGLEDA! MNOGO JE GORE!
Ivan Kovačević

Facebook komentari

Discussion1 коментар

  1. Da, ovi nikoga nisu ucenjivali za posao. Divni ljudi.
    Kako mozete to da pisete, kad znate koje smo ucene za posao trpeli u ovom gradu od dosadasnje vlasti. I nisu građani ti, koji su dozvolili da ovi pobede. Sami su krivi, jer su delili ljude i nisu radili u interesu svih građana.Tuzno je sto su demokratski orijentisani ljudi doživeli sve najgore i sto oni nisu imali za koga da glasaju.

Leave A Reply