Bahatost pomoćnika predsednika opštine Vladimirci

3

Napad na policijsku patrolu na dan opštinske slave Petrovdan

 Opterećen brojnim aferama koji prate njegovu partiju i njega lično u opštini Vladimirci, pomoćnik predsednika opštine Vladimirci, Rade Kovačević, inače bivši policajac, na dan slave opštine Vladimirci „Petrovdan“ u večernjim satima, sedeći u „omiljenom“ ugostiteljskom lokalu simpatizera SNS-a (kojima je inače zabranjeno da posećuju druge lokale sem ovog)  u Vladimiricma, piceriji „Marčelo“ , u vidno alhoholisanom stanju, lomeći čaše i ponašajući se nekontrolisano, napo je i verbalno vređao saobraćajnu patrolu Stanice milicije u Vladimirci, tačnije policajca Vladu Tešića iz Vladimiraca, unoseći mu se u lice, izgovarajući  pogrdne reči da je on bog i batina u Vladimircima, da će ga ostaviti bez posla, pozvijaću se na ministra policije Nebojšu Stefanovića,  a zamerajući mu  ko je on da podnosi prijavu protiv članova Srpske napredne stranke.

Osnovni razlog napada na Vladu Tešića je činjenica da je isti u vršenju službene dužnosti sastavio službenu belešku i podneo prijavu komunalnom isnpektoru opštine Vladimirci za prekoračenje  radnog vremena ugostitljskih objekata na bazenu u Vladimircima, a koji su dati u zakup odborniku SNS-a  Vojsilavu Glišiću.

Opšte je poznata činjenica da se građani varošice  Vladimirci „terorišu“ svake večeri glasnom i jakom muzikom do ranih jutarnjih časova a koja dolazi iz objekata smeštenih na bazenu u Vladimircima i da je preko 100 žitelja podnosilo prijavu Stanici policije za jaku buku.

Sa ovom činjenicom pored policije upoznat je i predsednik opštine Vladimirci, Milolrad Milinković, koji u strahu od svog pomoćnik nije smeo da preduzme bilo šta da se spreči maltretiranje građana opštine Vladimirci.

Sam napad na pripadnika MUP-a, odigrao se pred prepunim lokalnom ispunjenim pripadnicima SNS-a, pred kojima je pomoćnik predsednika opštine hteo da se dokaže kao i pred brojnim građanima koji su šetali ulicom za vreme  „vašara“ u varošici Vladimirci a koji su bili svedoci njegovog prostačkog i neartikulisanog ponašanja.

Pripadnik MUP-A Vlada Tešić, sastavio je službenu belešku o napadu i sprečavanju u vršenju dužnosti a koja je učinjena od strane Rada Kovačevića, zvanog „Beli Foks“ trenutnog pomoćnika predsednika opštine Vladimirci I istu predao nadležnim organima MUP-a u Šapcu na dalju nadležnost.

Ovo je još jedan dokaz kako članovi i funkcioneri SNS-a, ne prezaju ni od čega, smatrajući da su iznad zakona i da ih u svojim bahatostima štite Vučić i Srpska napredna stranka !!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Facebook komentari

Discussion3 Comments

  1. Ovo uopste nije tacno, bio sam prisutan tog dana, ovo je samo poturanje laznih afera od strane opozicije i nista drugo!

  2. Ko je stvarno bio svedok te veceri zna da ovaj clanak nema veze sa vezom i vidi se jasna namera da se diskredituje SNS i njeni najvisi funkcioneri!

Leave A Reply