6.000 магараца

2

ЛИЧНИ СТАВ: ХАНИБАЛ КОВАЧ

Сви они који су гласали за “Нови Тим”, чију листу предводе Јелена Милошевић и Немања Пајић, ових дана стоје испред огледала и говоре “ИА, ЈА САМ МАГАРАЦ”. Тај исти Немања Пајић је у протеклом периоду, као председник Скупштине, горљиво заступао антинапредњачку политику, пре поновљених избора 5. септембра се сликао са Зеленовићем и осталим представницима партија, које чине коалициони фронт против СНС-а и потписао кривичне пријаве, које су поднете Основном јавном тужилаштву, због крађе гласова од 21.06.2020. године. После поновљених избора 5. септембра, Немањи Пајићу се нешто десило и “ударило га по глави”. Очито да је у питању нека виша сила у форми више десетина хиљада еура и удобних фотеља, која је потекла из центра моћи оних, против којих је до јуче био, жалећи се на њихов лоповлук и криминал у виду кривичних пријава које сад чаме сакривене у некој тужилачкој фиоци у Основном тужилаштву у Шапцу. Сва срећа те постоје копије, које данас само аргументују количину бешчашћа, политичког конвертитизма, лимфатичност карактера и бестијалне бескрупулозности у циљу постизања искључиво личних интереса. 6.000 људи које је преварио и тако одвукао гласове Зеленовићу и осталима који су били против СНС, могу самода му дувају у дупе и да му пљуну под прозор, јер он је своје постигао. То што је он преварио своје гласаче, одлазећи у супротни табор, против којих је шатро био, нема везе – “појела маца”. Само је у Србији овако нешто могуће и у земљи која нема политичку и социјалну културу. Ај чик да, на пример, Дритан Абазовић у Црној Гори, зајебе своје бираче или опозициони политичар у Белорусији да отрчи код Лукашенка! Ај чик, нека проба то неки Француз, Немац или Хрват… Шта мислите да ли то може тамо, тек тако? У Србији све може… Јебо га ти!

П.С.

Лела, Толстолобик, Тупен, Немањица, екстра је то дружина и лепо “чуче” једни са другима, за истим столом са Бирмом, Пајићем, Мићићем и осталим битангама… Још су им боља саопштења за јавност!

Facebook komentari

Discussion2 Comments

  1. Uopsteno se grozim ljudi bez karaktera,reci,slabica,potkupljivih a posebno ovih danasnjih preletaca! Potpuno mi je prihvatljivo da neko promeni stranku i ode u drugu iste ili slicne ideologije i programa! Kada neko preleti u neku stranku potpuno suprotne ideologije i programa apsolutno nema sumnje zasto je to ucinio! Licna i samo licna korist,alavost i profiterstvo sto jednu licnost baca na samo ljudsko dno! Tesko da je u pitanju nekakva ucena jer su to mogli vec uraditi. Pri tom ova osoba je godinama bila na visokim funkcijama u gradu, moze se reci drugi covek u gradu pa je pitanje sta su mu to tako veliko ponudili kad je spremen sve sto je do juce radio i bio a pogotovu obraz sboj da tako lako baci i proda?! Svako bi se takvog coveka postideo ,i roditelj, i supruznik i deca. Tuzno,jeftino i jadno.

    • Ako ovim tekstom aludirate na Nemanju Pajica, mogu da Vam kazem da ste 100% upravu. Ali odlazeca vlast u Sapcu je trebala da zna da kad je Pajic izdao svoju stranku i Mladjana Dinkica kako bi sacuvao Petrovicevu struju u Sapcu na vlasti, da ko jednom izda izdace i opet. Samo sada vise boli sto je izdao Vas. Ja licno sam glasao za SNS samo da bi video ledja Zelenovicu i Nemanji Pajicu, ali da sam znao da ce SNS praviti koaliciju sa Pajicem nikad ne bi glasao za njih.

Leave A Reply