16. Bubijada u Šapcu

0

bube 2 16.međunarodni skup VW vozila sa vazduhom hlađenim motorima “ Keep on rollin’ #16″ počeo je u petak i trajaće do nedelje. Kao i svake godine Bubijada privlači veliki broj zaljubljenika u VW vozila, koji su u Šabac došli iz čitavog regiona i prodefilovati sa velikim brojem interesantnih četvorotočkaša. U Šabac je došlo više od 100 ljubitelja „bube“ iz Makedonije, Slovenije, Bosne i Hercegovine, Hrvatske, Crne Gore i iz drugih gradova Srbije.bube 1

U ovogodišnjem defileu učestvovao je i gradonačelnik Šapca Nebojša Zelenović, koji je dovezao jedno od VW vozila. On je u razgovoru sa organizatorima skupa poručio da je Bubijada jedna od najinteresantnijih gradskih manifestacija, koja neguje prepoznatljiviji čivijaški duh. Pored parade VW vozila, Šapčani su imali priliku i da uživaju u izložbi vozila u pešačkoj zoni.

Za popodne, na Starom gradu, planirane su igre za učesnike, a posle ručka predviđena je dodela nagrada i priznanja. Drugo veče učesnici će provesti uz svirku rok benda „Vatrena voda“.

U nedelju, u 12 sati se zvanično zatvara 16.međunarodni skup VW vozila sa vazduhom hlađenim motorima “ Keep on rollin’ #16″.

Pokrovitelj ovogodišnje Bubijade je Grad Šabac.

 

Facebook komentari

Leave A Reply