1

SAOPŠTENJE PREDSEDNIŠTVA INICIJATIVE SELO-GRAD

Povodom gnusnih pretnji Miše Vacića, gradonačelniku Šapca Nebojši Zelenoviću, Inicijativa Selo Grad oglasila se saopštenjem:

“Užasnuti smo pretnjama i izjavama Miše Vacića, koje su sinoć upućene gradonačelniku Šapca Nebojši Zelenoviću. Ove gnusne pretnje i uvrede shvatamo lično jer su upućene i nama, kao pripadnicima vladajuće koalicije u Šapcu. Kao Šapcani, apelujemo na nadležne organe da reaguju na ovakve ispade, nasilničke poklike i sprovođenje politike SNS-a, Aleksandra Vučića i njegovih satelita u gradu koji je siguran i bezbedan za život svih sugrađana, slobodan i takav želimo i da ostane.”

Predsedništvo ISG

Facebook komentari

Discussion1 Comment

 1. E, ako je ovo saopstio predsednik “Inicijative”, pošten i uvažen čovek “Koji nikada nikome nije pretio ovde” i nikome nije nista lose učinio u ovom gradu – onda je tako. Nadam se samo, da ovaj opet nece preplivati u peti čamac spasa, i da nikada niko neće objaviti više ovakva saopštenja.
  Ko god vas skine, učiniće uslugu nama. U ovom gradu svi ćute, stranke se samo oglašavaju.
  Jel Vama gradjani ovde život lep? Srećni ste sto ne radite, sto dobijate otkaze, sto vas ne prijavljuju poslodavci u firmama, ili što dobijate opet bazen za koji su glasale kao, sve MZ…Mi smo kao, retardi, jel?
  Želite ovu Inicijativu poštenu, da Vas vodi još…E,onda tako vam i treba.
  Evo, i ja cu Vas podržati, posto su gradjani retardirani i ćute, dok nas ne uništite. Evo, ja ću Vas braniti ako ste se uplašili od ovog gore čoveka.
  (Podrinske, vreme je da me blokirate, jer nisam deo grupe i stada, ovoga grada). U stihu!

Leave A Reply